Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Visar 19 av 19 produkter

Letar du efter en praktisk lösning för att hålla dina handdukar torra och varma? Då kan en elektrisk handdukstork vara precis vad du behöver. På Chilli hittar du ett brett utbud av elektriska handdukstorkar som är både snygga och funktionella. En handdukstork el hjälper till att hålla dina handdukar torra och fräscha, samtidigt som den ger en extra värme till badrummet. Läs vidare för att lära dig mer om handdukstorkar el och vad du behöver tänka på när du väljer en.

Kan jag använda en elektrisk handdukstork i badrummet?

Ja, elektriska handdukstorkar är designade för att användas i badrum och har höga säkerhetsstandarder för att minimera risken för elektriska stötar eller brand. Se till att följa tillverkarens installationsanvisningar och rekommendationer för att säkerställa att handdukstorken används på ett säkert sätt.

Kan jag reglera temperaturen på min handdukstork el?

Ja, många av våra handdukstorkar el har en inbyggd termostat som gör det möjligt att justera temperaturen och spara energi. Kontrollera produktbeskrivningen för att se om handdukstorken har denna funktion.

Kan jag använda min handdukstork el som enda uppvärmningskälla i badrummet?

Nej, elektriska handdukstorkar är inte avsedda att användas som enda uppvärmningskälla i badrummet. De är främst avsedda att användas för att torka och värma handdukar, och kan ge en extra värme till badrummet, men är inte tillräckligt effektiva som en primär uppvärmningskälla.