Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Beslag

Möbelben

64 st produkter
Visar 24 av 64 produkter
1
...
3

Letar du efter ett sätt att uppdatera utseendet på dina möbler utan att spendera en förmögenhet? Då kan nya möbelben från Chilli vara lösningen för dig. Möbelben är en enkel men effektiv metod för att ge dina möbler ett nytt utseende och en fräsch känsla. De kan användas för att höja upp en soffa eller för att ge ditt matbord ett nytt utseende. På Chilli hittar du möbelben till flertalet olika möbler, i olika stilar, färger och material för att passa alla dina behov och för att skapa en unik stil i ditt hem.

Kan jag köpa nya möbelben till alla typer av möbler?

Ja, i princip kan möbelben användas på alla typer av möbler så länge de har en plan yta där benen kan fästas. Möbelben är en flexibel lösning som kan användas för att förnya soffor, stolar, bord och andra möbler i ditt hem. Det är viktigt att välja rätt typ av möbelben för din möbel och att se till att de passar dina behov och stil.

Vilka material finns möbelben tillverkade i?

Möbelben finns i olika material, inklusive trä, metall, plast och gummi. Valet av material beror på dina preferenser och behov. Träben ger en naturlig och rustik känsla medan metallben ger en modern och minimalistisk känsla. Plastben är lätta och lätta att rengöra medan gummiben ger stabilitet och motverkar glidning. På Chilli hittar du ett brett utbud av möbelben i olika material för att passa dina behov.

Kan möbelben användas för att fixa en ostabil möbel?

Ja, att ersätta de befintliga benen på en ostabil möbel kan vara ett enkelt sätt att stabilisera den. Genom att välja kraftigare och stabilare möbelben kan du säkerställa att din möbel står stadigt på golvet och undvika eventuella vingliga rörelser. På Chilli hittar du ett brett utbud av möbelben i olika storlekar och material som passar till olika typer av möbler.