Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Dekoration & inredningsdetaljer

Konstväxt & plastblommor

129 st produkter
Visar 24 av 129 produkter
1
...
6

Konstgjorda växter billigt online hos Chilli

 • Har ni konstgjorda växter för utomhusbruk?

  Många av våra konstgjorda växter kan användas även utomhus. Det blir dock av naturliga skäl ett större slitage på växterna utomhus då de utsätts för väder och vind. Även om växterna tål en hel del kan det vara bra att placera dem så att de har skydd mot regn och kraftiga vindar. Balkongen, altanen eller terrassen är utmärkta ställen att placera konstgjorda växter på.
 • Behöver jag sköta om mina plastväxter?

  Själva syftet med konstgjorda växter är att att du skall slippa det arbete som kommer med levande växter och de behöver varken vatten, solljus eller näring. Om växterna med tiden blir lite dammiga kan du damma av dem med en dammtrasa.
 • Har ni konstgjorda palmer?

  Vi har många olika typer av naturtrogna plastpalmer. Använd gärna sökfunktionen för att hitta den konstgjorda palmen som du gillar bäst. Kanske önskar du en klassisk Yukkapalm, eller varför inte ge vardagsrummet en karibisk känsla med en kokospalm?

  Ser konstgjorda växter fejk ut?

  Det kan många gånger även för en den duktigaste floristen vara svårt att på håll skilja mellan en konstgjord och en riktig växt. Konstgjorda växter som ser äkta ut har blivit väldig populära då de ställer mindre krav på skötsel men ger samma gröna, uppfriskande känsla till ett rum. Du kan prova att blanda äkta växter med konstgjorda för att få till en än mer autentisk känsla. Räkna dock med att du måste dubbelkolla en extra gång när du skall vattna vilka växter som faktiskt är äkta.