Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Dekoration & inredningsdetaljer

Rumsavdelare

2026 st produkter
Visar 24 av 2026 produkter
1
...
85

Populära filtreringar

Rumsavdelare billigt online hos Chilli

 • Hur väljer jag rumsavskiljare för att få avskildhet?

  Om du vill stoppa ljus och ljud ska du välja en vikvägg, ett draperi eller en skiljevägg som är mer kompakt och består av många paneler. Men även med en vikvägg som är kortare, tunn eller har ett genombrutet mönster kan du skapa avskildhet samtidigt som ljud och ljus lättare passerar igenom. Vid en säng kan du ställa en kort vikvägg vid fotändan och en längre vid sidan av huvudändan, så får du en ombonad känsla. Vill du skärma av ett rum som inte har en dörr finns det dörrdraperier som ger bra avskärmning.
 • Var placerar jag rumsavskiljaren när den inte används?

  Du kan till exempel ställa din skärm, vikvägg eller liknande bakom en dörr, så är den lätt att ta fram när den behövs. Ibland finns det ett outnyttjat utrymme bredvid ett fönster där din vikvägg också blir dekorativ. För att få undan din rumsavskiljare helt kan du ställa den i en garderob eller förråd, bakom kläder eller lådor.
 • Vilket material ska jag välja i min rumsavdelare om jag vill släppa igenom mycket ljus?

  Det finns skärmar och skärmväggar i glas och rispapper, till exempel, som släpper igenom maximalt med ljus. Även skärmar som är genombrutna låter ljuset flöda.
 • Hur får jag min vikvägg att stå stadigt?

  Ju mer vikväggen väger, desto stadigare står den. Om du upplever att din rumsavskiljare blir för kort när den viks så kan du välja till fler paneler för att få den längd du vill ha.