Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Dekoration & inredningsdetaljer

Krukor & ytterkrukor

304 st produkter
Visar 24 av 304 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Gröna växter är ett härligt sätt att skapa en mysig känsla i hemmet. För att lyckas med dina växter behöver du snygga och bra krukor, vilket du hittar här hos Chilli. Våra billiga krukor online lämpar sig för både inomhus och utomhusbruk där du kan bläddra bland en mängd olika färger och modeller.

Vanliga frågor och svar

 • Hur mäter man krukor?

  När du ska mäta en kruka mäter du diametern. Om du ska plantera om dina växter är det alltid bäst att köpa en kruka som mäter cirka 3-5 centimeter större än den du redan har. Då ger du utrymme för rötterna att växa så din planta kan växa sig större.
 • Hur stor kruka ska man ha?

  Om du köpt en ny växt behöver din kruka vara lika stor som plastkrukan växten kom i. Är krukan för liten kan inte jorden behålla fukt och rötterna får inte rum för att växa.
 • Kan jag köpa krukor i set?

  Visst kan du det! Hos Chilli hittar du krukor i set som gör sig fina på fönsterbrädan eller altanen. Med hjälp av krukor i samma stil men olika storlekar får du en enhetlig stil i ditt hem.
 • Vilka modeller på billiga krukor erbjuder Chilli?

  Beroende på vilken stil du föredrar kan du bläddra bland stilrena och klassiska krukor i enkla färger, exempelvis betongkrukor eller svart kruka. Självklart erbjuder vi även färgglada krukor i färgerna grönt, rosa, gult och blått. Du hittar även krukor i olika storlekar, så oavsett om du är på jakt efter en liten eller stor kruka hittar du det med all säkerhet hos Chilli.
 • Hur inreder jag med krukor?

  Vill du uppgradera ditt hem och skapa en mer ombonad känsla är växter ett perfekt alternativ. Det är snyggt att blanda olika typer av krukor på fönsterbrädan, bokhyllan eller matbordet. Det är heller inte fel att inreda med härliga växter som står på golvet i olika höjder, då är stora krukor inomhus eller en kruka på ben en bra investering.