categoryTopBlock
Krukor

Blomkrukor

107st produkter
Kampanj

Blomkrukor är en stor del av inredningen, både inomhus och utomhus. Med en blomkruka lyfter du fram dina växters skönhet samtidigt som du skapar en enhetlig stil. Hos Chilli hittar du billiga blomkrukor i hög kvalite. Vi erbjuder något för alla oavsett vilken stil du föredrar. Välkommen att utforska vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar

Hur inreder jag med blomkrukor?

Hur du inreder med blomkrukor beror på hur stor yta du har att utnyttja. Har du mindre yta att dekorera kan du kika på våra stegar eller växtställ. Dessa kan du placera längst med väggen och låta växterna och blommorna klättra på. Blomlådor är även perfekta för mindre utrymmen. Har du stor yta är det bara låta fantasin flöda och dekorera med det du tycker är snyggt.

Vad erbjuder ni för olika typer av snygga blomkrukor?

Oavsett vilken typ av blomkruka du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet hos oss på Chilli. Vi erbjuder blomkrukor i många olika variationer, till exempel blomkrukor i metall eller trä. Hos oss hittar du även stora och små blomkrukor. Du kan också köpa blomkrukor i set i olika storlekar, vilket ger en enhetlig stil i din trädgård.

Hur fungerar en självbevattnande blomlåda?

Hos Chilli hittar du flera olika modeller av självbevattnande blomlådor. Den stora fördelen är att du inte behöver komma ihåg att vattna de blommor som är blomlådan. Det enda du behöver hålla koll på är vattenbehållaren, så där alltid finns vatten. Du behöver heller inte vara orolig över att blommorna blir övervattnade, eftersom vattenbehållaren har hål i sig. Med andra ord så är en självbevattnande blomlåda både smart och praktisk.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj