Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Krukor & ytterkrukor

Blomkrukor

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Blomkrukor är en stor del av inredningen, både inomhus och utomhus. Med en blomkruka lyfter du fram dina växters skönhet samtidigt som du skapar en enhetlig stil. Hos Chilli hittar du billiga blomkrukor i hög kvalite. Vi erbjuder något för alla oavsett vilken stil du föredrar. Välkommen att utforska vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar om blomkrukor

  • Hur inreder jag med blomkrukor?

    Hur du inreder med blomkrukor beror på hur stor yta du har att utnyttja. Har du mindre yta att dekorera kan du kika på våra stegar eller växtställ. Dessa kan du placera längst med väggen och låta växterna och blommorna klättra på, samtidigt som du kan placera en mindre blomkruka på dem. Små blomlådor är även perfekta för de mindre utrymmena. Har du stor yta är det bara låta fantasin flöda och dekorera med det du tycker är snyggt.
  • Vad erbjuder ni för olika typer av snygga blomkrukor?

    Oavsett vilken typ av blomkruka du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet hos oss på Chilli. Vi erbjuder blomkrukor i många olika variationer, till exempel blomkrukor i metall eller trä. Hos oss hittar du även stora och små blomkrukor. Du kan också köpa blomkrukor i set i olika storlekar, vilket ger en enhetlig stil i din trädgård.