Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Krukor & ytterkrukor

Utomhuskrukor

292 st produkter
Visar 24 av 292 produkter
1
...
13

Utomhuskrukor billigt online hos Chilli

  • Hur möblerar jag bäst med utomhuskrukor?

    Du kan variera i det oändliga med alla utomhuskrukor du hittar hos oss på Chilli. Blanda gärna blomlådor och krukor i olika storlekar, för att få din uteplats, balkong eller uppfart livfull och inbjudande. Välj till exempel olika höjd och ställ dina krukor i grupper. Blomlådor med spaljé kan användas som trevliga avdelare.
  • Vilka material ska mina blomkrukor vara i?

    Hos oss på Chilli hittar du alla möjliga material som till exempel rotting, lerkrukor, wicker, metall, med mera. Om du ska låta dina utomhuskrukor stå ute under vintern är det viktigt att välja ett material som tål minusgrader. Men framför allt ska du välja material i dina krukor som skapar en harmoni med omgivningen.
  • Hur ska jag odla i mina utomhuskrukor?

    När du odlar i ett begränsat utrymme som en utomhuskruka eller blomlåda är det viktigt att tänka på dränering. Många utomhuskrukor har dräneringshål i botten. Finns inte det, är lecakulor ett alternativ. Du kan välja att lägga jord i hela din utomhuskruka eller blomlåda, eller ställa ner växter som står i innerkrukor. Tänk på att jorden aldrig ska gå ända upp till kanten på en kruka. Då kan vattnet rinna av när du vattnar.