Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Rumsavdelare

Skärmvägg

332 st produkter
Visar 24 av 332 produkter
1
...
14

Låt dig inspireras av vårt stora urval av skärmväggar på Chilli! Med en skärmvägg kan du enkelt skräma av delar av rummet och skapa mysiga små rum-i-rummet. Skärmväggar är ett praktiskt val om du har ett stort rum som du vill dela av, skapa avskildhet eller för att dölja oönskade områden. Välj bland en rad olika material och stilar för att hitta den perfekta skärmväggen som passar dina behov och smak. Utforska Chillis sortiment nu och hitta den perfekta skärmväggen för dig!

Hur stor bör en skärmvägg vara för att fungera effektivt?

Storleken på en skärmvägg bör anpassas efter det rum eller utrymme den ska användas i och det syfte den ska fylla. Generellt sett bör en skärmvägg vara tillräckligt hög och bred för att effektivt skapa avskildhet eller dela upp ett utrymme. Mät det område där du planerar att placera skärmväggen och jämför med måtten på den skärmväggen du överväger att köpa.

Är en skärmvägg lätt att flytta och förvara?

De flesta skärmväggar är lätta att flytta och förvara, eftersom de är konstruerade för att vara portabla och flexibla. Många av Chillis skärmväggar har gångjärn som gör att de enkelt kan vikas ihop och förvaras vid behov. Material som trä och tyg tenderar att vara lättare än metall eller glas, vilket kan påverka hanterbarheten.

Kan jag använda en skärmvägg utomhus?

Det är möjligt att använda en skärmvägg utomhus om den är tillverkad av material som är lämpliga för utomhusbruk, såsom behandlat trä, metall eller väderbeständig plast. Se till att skärmväggen är konstruerad för att tåla väder och vind innan du placerar den utomhus. Det är också viktigt att underhålla och skydda skärmväggen mot väderförhållanden för att förlänga dess livslängd.