categoryTopBlock
Alla Förvaringslådor

Förvaringskorgar

107st förvaringskorgar
Cyber Monday

Förvaring är A och O för ett organiserat hem. Hos Chilli hittar du förvaringskorgar i en mängd olika utföranden. Vi har med andra ord något som passar alla inredningsstilar och som kompletterar ditt hem. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ förvaringskorg billigt online från Chilli.

Vanliga frågor och svar

Kan jag ha förvaringskorg i badrum?

Ja absolut! De är perfekta att ha toalettpapper, hygienartiklar eller varför inte tvättmedel. Det är bra att välja korgar som går att tvätta eller material som är lätta att rengöra, förvaringskorg i tyg är ett bra alternativ.

Hur inreder jag med snygga förvaringskorgar?

En korg har många användningsområden där olika modeller gör sig snygga i många delar av hemmet. Inred med värme och stil med en flätad förvaringskorg i naturfärger. Du kan även använda en korg som kruka, förvaring till kontoret eller gömma undan prylar med en förvaringskorg med lock.

Kan jag köpa förvaringskorgar till barn?

I ett barnrum är alla möjliga saker framme, allt ifrån leksaker till pyssel. Detta är sådant som är skönt att städa undan och förvara i olika korgar. På så vis är de enkla att plocka fram och undan. I Chillis sortiment hittar du olika förvaringskorgar som passar alla barnrum. Bläddra bland både stor och liten förvaringskorg i olika färger och material för att hitta den som bäst matchar ditt och ditt barns behov.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Cyber Monday
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday