categoryTopBlock
Alla Mattor

Orientaliska mattor

Upp till-30%
23orientaliska mattor på rea
Cyber Monday

Orientaliska mattor billigt online hos Chilli

Har ni gröna orientaliska mattor?

Vi har ett stort utbud av orientaliska mattor i många färger, bland annat grön, röd, beige och blå. Om du har en speciell matta i åtanke är det enklast att använda vår sökfunktion där du kan filtrera på färg. Där kan du också filtrera på bland annat pris, storlek, senast inkommet och popularitet. Det går också att söka på pågående kampanjer och rabatter.

Var passar en persisk matta?

En persisk eller orientalisk matta har ett tidlöst mönster och passar i de flesta hem. Mattornas fascinerande mönster har hänfört människor i många generationer och mattornas utseende verkar kunna varieras i oändlighet, vilket gör det lätt att hitta en matta som passar just dig och din stil. En persisk matta kan passa lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.

Varför luddar min orientaliska matta?

Det är vanligt och helt naturligt att en ny matta luddar lite i början. Det är helt enkelt överskottsmaterial som lösgörs och kommer upp till ytan. Ofta brukar det hjälpa att dammsuga mattan några extra gånger i början, så brukar luddandet avta med tiden. Kom ihåg att dammsuga i luggens riktning för att undvika onödigt slitage på mattan.

Min orientaliska matta är skrynklig, hur får jag bort det?

Mattan kommer ofta ihoprullad när du får den och det kan därför uppdagas linjer eller skrynklor i den när du rullar ut den. Dessa veck kommer försvinna efterhand som du låter mattan ligga plant. Vill du skynda på processen kan du prova att placera något tungt över vecket.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Stil
Pris
Leverans inom 2-6 vardagar
Cyber Monday