Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Matta

Orientalisk matta

9842 st produkter
Visar 24 av 9842 produkter
1
...
411

Populära filtreringar

Orientaliska mattor billigt online hos Chilli

 • Har ni gröna orientaliska mattor?

  Vi har ett stort utbud av orientaliska mattor i många färger, bland annat grön, röd, beige och blå. Om du har en speciell färg på matta i åtanke är det enklast att använda vår sökfunktion där du kan filtrera på färg. Där kan du också filtrera på bland annat pris, storlek, senast inkommet och popularitet.
 • Var passar en orientalisk matta?

  En orientalisk matta har ett tidlöst mönster och passar i de flesta hem. Mattornas fascinerande mönster har hänfört människor i många generationer och mattornas utseende verkar kunna varieras i oändlighet, vilket gör det lätt att hitta en matta som passar just dig och din stil. Orientaliska mattor kan passa lika bra i vardagsrummet som i sovrummet.
 • Varför luddar min orientaliska matta?

  Det är vanligt och helt naturligt att en ny matta luddar lite i början. Det är helt enkelt överskottsmaterial som lösgörs och kommer upp till ytan. Ofta brukar det hjälpa att dammsuga mattan några extra gånger i början, så brukar luddandet avta med tiden. Kom ihåg att dammsuga i luggens riktning för att undvika onödigt slitage på mattan.
 • Min orientaliska matta är skrynklig, hur får jag bort skrynklorna?

  Mattan kommer ofta ihoprullad när du får den och det kan därför uppdagas linjer eller skrynklor i den när du rullar ut den. Dessa veck kommer försvinna efterhand som du låter mattan ligga plant. Vill du skynda på processen kan du prova att placera något tungt över vecket.