Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Tavlor & posters

Canvastavla

17252 st produkter
Visar 24 av 17252 produkter
1
...
416

En canvastavla är en tavla av canvastyg med ett tryck eller motiv av något slag. Canvastavlor behöver inte någon ram och kan vara större än vanliga prints, poster och affischer utan att det blir alltför kostsamt. Vi har enkla motiv, vackra djurbilder eller spektakulära landskap. För att canvastavlan eller väggdekorationen ska passa in i din inredning, kan du välja en matchande färg. Om inredningen i rummet exempelvis är blå och vit, så kan en canvastavla med orangea toner passa perfekt, eftersom dessa färger komplimenterar varandra. 

Canvastavlor i svartvitt eller i färg

Ett annat bra tips är att välja en tavla som kan fungera som ett blickfång i rummet. Vi har tavlor som är nästan helt svartvita med undantag för enstaka färgdetaljer. Det kan exempelvis handla om en canvastavla med en svartvit skog och en ensam röd stuga. Dessa typer av tavlor kan bli fina i stilrena rum med dova, monotona färger. Den lilla färgklicken på tavlan gör att ögonen dras dit direkt. Effekten blir naturligtvis ännu större om du istället väljer en färgrik canvastavla. Några av våra mest populära canvastavlor föreställer de populära städerna New York i USA, London i England och Venedig i Italien. Det är tre väldigt olika städer, som alla har en egen och personlig charm. Du kan snabbt drömma dig bort när du beskådar de vackra motiven, som exempelvis Brooklyn Bridge, Manhattans skyline, Grand Central, London Bridge eller någon av de otaliga kanalerna i Venedig. Hos oss hittar du flera canvastavlor som visar fina bilder på arkitektur eller omgivningar från olika städer.

Canvastavlor med djur och natur

Om du hellre vill ha något mer naturligt, så är våra canvastavlor med djur något för dig. De canvastavlor på djur som du hittar hos oss visar verkligen upp djuren i all sin prakt och skönhet. Vi har bilder både på stora elefanter, mäktiga lejon och lejoninnor, eleganta rådjur och vilda hästar, för att nämna några. Ett annat bra alternativ är att välja canvastavlor med motiv från naturen. Det finns något lugnande med att beskåda en vacker strand, en brygga som går ut mot en fin sjö eller de storslagna snöbeklädda bergen. En tavla kan, som sagt, göra en hel del för inredningen och känslan i rummet. Om du har kala väggar hemma, så är det verkligen dags att du gör något åt saken. Beställ din canvastavla enkelt från Chilli.se.