Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Inredning

Skapa vacker inredning med väggdekor

882 st produkter
Visar 24 av 882 produkter
1
...
37

Ett hem är inte komplett utan väggdekorationer. Hos Chilli kan du hitta inspirerande väggdekor i form av tavlor, posters och affischer. Dessutom har vi allt från klockor till speciella lampor, rena dekorationsprodukter och speglar. Vi har speglar med vackra ramar och i form av spegelskåp. Det finns flera fördelar med att använda sig av speglar som väggdekorationer. En spegel gör rummet större och är perfekt exempelvis i hallen, för att hinna med en snabb sista koll av outfiten innan du går ut. 

Väggdekor för alla stilar

Vi har mängder av olika väggdekorer för ditt hem. Här finns flera olika typer av bilder, färger och former, som du kan använda för att verkligen sätta pricken över i:et i ditt hem. Välj bland oljemålningar av segelbåtar, porträtt i färgglada skalor, olika djur, landskap, Disneyfigurer och mycket mer. Ett populärt inslag i vårt sortiment av väggdekorationer är canvastavlor av olika slag. Ett tips är att filtrera, så att du till exempel bara får upp färgglada tavlor. På så sätt kan du välja mellan produkter som verkligen kan sätta färg på din inredning.

Inred ditt hem med vackra motiv på klassiska städer som Venedig och New York eller fantastiska landskap, vita stränder och drömlika omgivningar, perfekt för att få till en trevlig och mysig atmosfär i hemmet. Vi har dessutom trevliga kartor på vanliga svenska städer. Du kan förmodligen hitta din egen hemstad bland våra olika väggdekorationer.

En av våra mest populära produkter vad gäller väggdekor är våra vackra klockor. Dessa finns i flera olika utföranden, bland annat i form av en stor metallisk modell med romerska siffror. Med en diameter på hela 60 cm kommer du garanterat att se vad klockan är direkt, samtidigt som du får ett intressant blickfång i rummet.