Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Väggdekor

Väggklistermärken & wallstickers

55 st produkter
Visar 24 av 55 produkter
1
...
3

Vanligtvis målar man sina väggar, sätter upp tavlor eller inreder med kakel. Med wall stickers kan du skapa något mer personligt och montera var du vill. Oavsett om det är på väggen, brevlådan eller kylskåpet. Det är bara fantasin som sätter gränserna fö var du placerar fin väggdekor. Hos Chilli hittar du högkvalitativa stickers till ett billigt pris. Välkommen att utforska vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar om Väggklistermärken & wallstickers

  • Hur inreder jag med wall stickers?

    Alla vill vi skapa ett finare och mer mysigt hem. Men ibland är det inte läge att köpa fler dekorationer som står och dammar. Då kan du istället kika på våra wall stickers. De tar ingen plats men uppgraderar rummet till det bättre. Var du väljer att placera din wall sticker är upp till dig, de gör sig fina i alla delar av hemmet.
  • Vilka varianter på wall stickers kan jag köpa?

    Hos Chilli hittar du wall stickers i många olika utföranden. Vi erbjuder väggdekorationer med text, vackra motiv och roliga budskap. Du hittar även väggdekor som passar till barnrummet med olika motiv såsom moln, djur och stjärnor.
  • Hur skapar jag en rolig inredningsdetalj?

    Wall stickers är svaret! I köket är det trevligt att sätta upp väggdekor med text, till exempel ett trevligt recept. Förutom att det är en snygg inredningsdetalj är det heller aldrig fel att ha ett gott recept nära till hands. Du kan även ha motiverande citat som du ser direkt på morgonen, då vet du att du kommer starta dagen på bästa sätt.