Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Väggdekor

Väggklocka & väggur

801 st produkter
Visar 24 av 801 produkter
1
...
34

Populära filtreringar

Väggklockor är en viktig del av inredningen i många hem och kan ha både praktiska och estetiska funktioner. De kan bidra till att skapa en känsla av hemtrevnad och ge en touch av personlighet till ditt utrymme. På Chilli hittar du ett brett utbud av väggklockor som passar olika stilar och behov. Låt oss ta en titt på några vanliga frågor om väggklockor på Chilli!

Vilken stil av väggklockor finns på Chilli?

Chilli har ett stort utbud av väggklockor som passar olika stilar och smaker. Du hittar allt från moderna och minimalistiska klockor till mer traditionella och rustika varianter.

Kan jag hitta väggklockor i olika storlekar på Chilli?

Ja, på Chilli hittar du väggklockor i olika storlekar och former, från små och diskreta klockor till stora och imponerande modeller som blir ett blickfång i rummet.

Hur kan jag montera min väggklocka från Chilli på väggen?

De flesta väggklockor från Chilli levereras med instruktioner och monteringsmaterial. Det är viktigt att följa instruktionerna noggrant för att säkerställa en korrekt och stabil montering. Om du är osäker på hur du ska montera din väggklocka, tveka inte att kontakta Chillis kundtjänst för hjälp.