Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Presentationstavla & rittavla

Whiteboard & glastavla

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

En whiteboard eller glastavla är en praktiskt och mångsidig inredningsdetalj som används för att skriva och visa information. Den är vanligtvis tillverkad av en hård yta, antingen av glas eller av en belagd metall, som gör det möjligt att skriva med whiteboardpennor och sedan enkelt torka bort det. Dessa tavlor är vanligtvis vita, men det finns också andra färger att välja mellan. Whiteboard och glastavlor är mycket användbara i utbildningsmiljöer, kontor och hemmet för att skriva ner idéer, göra presentationer och organisera information på ett enkelt och effektivt sätt.

Vanliga frågor om Whiteboard & glastavla

  • Hur rengör och underhåller man bäst en whiteboard för att förhindra permanenta märken?

    För att rengöra och underhålla en whiteboard på bästa sätt och förhindra permanenta märken, följ dessa steg:
  • Vilka typer av pennor rekommenderas för användning på en whiteboard?

    För att använda på en whiteboard rekommenderas det att använda whiteboardpennor. Dessa pennor är speciellt utformade för att skriva och rita på whiteboardytor. De har en speciell bläckformula som är lätt att torka bort från ytan och minskar risken för smet och spår. Det finns också permanenta whiteboardpennor som kan användas för att skriva på whiteboardytor som inte behöver torkas bort regelbundet. Det är viktigt att använda rätt typ av pennor för att undvika att ytan blir permanent fläckig eller skadad.
  • Finns det whiteboards med både magnetiska och icke-magnetiska ytor?

    Ja, det finns whiteboards som har både magnetiska och icke-magnetiska ytor. Dessa whiteboards har vanligtvis en sida som är magnetisk och en sida som inte är det. Det gör det möjligt att använda magneter för att fästa papper och andra material på den magnetiska sidan, samtidigt som du kan skriva eller rita på den icke-magnetiska sidan. Detta kan vara praktiskt om du vill ha flexibiliteten att använda både magneter och whiteboardpennor.