Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Väggdekor

Dekorplast & kakeldekor

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter
Uppgradera och ge ett nytt liv till ditt hem med hjälp av kakeldekor. Låt din kreativitet flöda och beställ kakeldekor billigt från Chilli. Användningsområdena är många där du snabbt och enkelt kan ge ytor i ditt hem en modern stil.

 • Hur fäster jag kakeldekor?

  Hos Chilli hittar du självhäftande kakeldekor som är enkel att sätta upp. Det är bara att fästa dekoren på rengjort och torrt kakel samt använda ett platt verktyg för att få bort eventuella bubblor. Njut sedan av ditt uppgradera kakel.
 • Kan jag ha kakeldekor i badrummet?

  Det går att montera kakeldekor i ditt badrum, men du behöver vara medveten om att de kommer bli utsatta för mycket fukt. Även om våra självhäftande kakeldekor har ett starkt fäste finns det alltid en risk att de lossnar med tiden. För att säkerställa att de fästs ordentligt är det bra att monter dem och sedan låta de sitta i några timmar, utan att utsättas för fukt. Efter några timmar är det fritt fram att använda badrummet så som det behagar.
 • Hur inreder jag med kakeldekor eller dekorplast?

  Med dekorplast kan du enkelt uppgradera ditt hem. Välj själv om du vill fästa kakeldekor i kök, badrum eller hall. Användningsområdena är många och det finns inget som sätter stopp för din fantasi och kreativitet. Vår kakeldekor är gjord av självhäftande vinyl och passar perfekt för inredning inomhus.
 • Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

  Mät ditt kakel hemma och beställ sedan samma storlek på din kakeldekor. Då vet du med säkerhet att de kommer passa.
 • I vilka mönster kan jag köpa kakeldekor?

  Hos Chilli hittar du något för alla. Bläddra bland kakeldekor i marmor, trä och olika mönster. Du hittar även enfärgat kakeldekor som vitt, grått, rött och många fler. Vi har något som passar alla.