Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Väggklocka & väggur

Väggklocka retro med vintagestil

89 st produkter
Visar 24 av 89 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

En retro väggklocka är en stilren och tidlös inredningsdetalj som passar in i de flesta hem. Väggklockor i retrostil är en praktisk och samtidigt en intressant inredningsdetalj som ger karaktär och stil till rummet. På Chilli hittar du ett stort utbud av retro väggklockor i olika färger, former och storlekar. Oavsett om du vill ha en klocka med siffror eller med romerska siffror, med en klassisk rund form eller en mer modern design, så hittar du det hos oss.

Vilket material är vanligt på retro väggklockor?

Vanliga material på retro väggklockor inkluderar trä, metall och plast. Retrostilen inkluderar ofta en kombination av olika material för att skapa en unik och nostalgisk känsla.

Passar en retro väggklocka in i alla inredningsstilar?

En retro väggklocka är en mångsidig inredningsdetalj som kan passa in i många olika inredningsstilar. En retro väggklocka passar perfekt i ett vintage eller retroinspirerat hem, men kan också fungera som en fin detalj och kontrast i en modern eller minimalistisk inredning. En retro väggklocka kan ge ditt hem en unik touch och göra det mer personligt.

Finns det olika storlekar på retro väggklockor?

Ja, på Chilli hittar du retro väggklockor i olika storlekar, från små och diskreta klockor till större och mer iögonfallande klockor som blir en härlig blickfång i rummet. Välj den storlek som passar din inredning och stil bäst.