Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Eklektisk stil med inredning

Bred variation med eklektisk stil

Eklektisk inredning och eklektisk stil är en mix av olika stilar och influenser, vilket skapar en unik och personlig atmosfär i hemmet. Färgpaletten inom eklektisk inredning är mångfacetterad och kan inkludera allt från djärva och livliga färger till mjuka och jordnära toner. Den breda variationen i färger ger utrymme för kreativitet och självuttryck.

Soffor i olika färger för eklektisk stil

Olika stilar på soffbord för en eklektisk stil

Mixa och matcha med eklektisk inredning

Möblerna inom eklektisk inredning är ofta en blandning av Olika inredningsstilar och tidsepoker. Antika möbler kan samsas med Moderna möbler, och olika material som trä, metall och tyg används för att skapa en eklektiskt sammansatt estetik. Den övergripande känslan är av avsiktlig variation och kontrast.

Mixa & matcha med sittpuffar

Sköna fåtöljer är ett måste

Skapa en berättelse med eklektisk stil

Inredningsdetaljer spelar en viktig roll inom eklektisk inredning. Dekoration & inredningsdetaljer från olika kulturer, konstverk och handgjorda föremål integreras för att skapa en visuell berättelse och ge rummet en personlig prägel. Textilier och mönster kan vara varierande och livliga, och olika typer av Lampor & belysning inomhus används för att skapa en varierad och intressant atmosfär.

Eklektisk inredning strävar efter att bryta sig loss från konventioner och skapa en atmosfär av kreativitet och individuell stil. Den tillåter friheten att kombinera olika element på ett harmoniskt sätt, vilket resulterar i en inbjudande och unik hemmiljö.

Läs också!