Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Bohemisk - Boho inredning

Bohemisk inredning - Livlig atmosfär

Bohemisk inredning, även känd som boho inredning, är en stil som präglas av en eklektisk och livlig atmosfär. Färgpaletten i denna inredningsstil är ofta rik och mångfacetterad, med djupa jordnära toner, livliga mönster och starka accentfärger som skapar en lekfull och konstnärlig känsla. Möblerna i bohemisk inredning är ofta Vintage möbler & retro möbler eller second-hand, och mixen av olika stilar och tidsepoker ger ett unikt och personligt uttryck.

Vackra matstolar i skön färg ger en bohemisk känsla

Blanda jordnära toner för en bohemisk inredning

Färgglada textilier i boho inredning

I boho inredning återfinns ofta textila element som en vävd Matta, färgglad Prydnadskudde & soffkudde och hängande tyger, vilket ger en mysig och avslappnad atmosfär. Mångfalden av material, som trä, rotting och metall, bidrar till den autentiska och handgjorda känslan. Konst och handgjorda föremål från olika kulturer kan också vara en integrerad del av bohemisk inredning och ger rummet en global och resande karaktär.

Bohemiskt med filtar i härliga färger

Använd mycket kuddar i bohemisk inredning

Bohemisk inredning summering

Sammanfattningsvis karaktäriseras bohemisk inredning av dess färgsprakande palett, varierade möbler från olika epoker och kulturer, samt en generell känsla av frihet och individualitet. Den här stilen uppmuntrar till kreativitet och personlig uttrycksfrihet, vilket skapar unika och charmiga hemmiljöer.

Ljuvliga hängfåtöljer skapar en mysig ombonad känsla

Använd konstväxter som håller året om