Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Shabby chic inredning

Charmigt med shabby chic

Shabby chic inredning är en charmig och romantisk stil som kännetecknas av dess slitna, vintagekaraktär och delikata färgpalett. Färgerna i shabby chic rör sig ofta kring mjuka pasteller som blekt rosa, ljusblått och krämvitt, vilket skapar en luftig och feminin atmosfär. Möblerna inom denna stil präglas av en shabby look, med avsiktligt åldrade ytor och ibland inslag av patina för att skapa en känsla av nostalgisk charm.

Shabby chic med takkronor

Matgrupper i romantisk stil

Shabby chic inredning & möbler

Shabby chic inredning inkluderar ofta möbler och Dekoration & inredningsdetaljer med romantiska detaljer som spetsar, blommor och mjuka textilier  . Mjuka tyger som linne och bomull används för att skapa en känsla av elegans och komfort. Antika eller vintagefynd, som en gamal Spegel, prydnadssaker och möbler, blandas med moderna element för att skapa en unik och personlig stil.

Vackra filtar för Shabby chic stil

Sahbby chic med påslakan i ljusa färger

Historia och naturlig åldring Shabby chic

En viktig del av shabby chic inredning är att ge intrycket av att föremålen har en historia och har åldrats naturligt över tid. Denna stil strävar efter att skapa en vacker balans mellan det slitet romantiska och det tidlöst eleganta, vilket resulterar i en inbjudande och avslappnad atmosfär i hemmet.

Vackra speglar i shabby chic stil

Soffbord för pricken över iet

Läs också!