Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Rustik inredning & stil

Jordnära atmosfär med rustik inredning

Rustik inredning och rustik stil kännetecknas av en varm och jordnära atmosfär, inspirerad av naturen och det lantliga livet. Färgpaletten i rustik inredning domineras av naturliga och jordnära toner som varma bruna, djupt gröna, röda och rostiga nyanser. Dessa färger bidrar till en mysig och inbjudande känsla, och ofta används även neutrala färger som beige och krämigt vitt för att balansera paletten.

Inbjudande soffor i rustik stil

Soffbord i trä kompletterar rustik inredning

Rustik inredning - Robusta material

Rustika möbler inom den rustika inredningsstilen präglas ofta av slitna ytor och robusta material. Trä är en central komponent och används både i Rustika Bord och kan återses i Rustik stol samt i arkitektoniska detaljer. Grova, obehandlade träytor ger en känsla av autenticitet och naturlig skönhet. Möblerna kan vara tunga och ha en handgjord känsla, och antika eller återvunna föremål integreras ofta för att förstärka den rustika stilen.

Matbord i jordnära & varma färger

Mysiga stolar som sätter den rustika känslan

Rustik stil - lockar material som järn, sten & linne

Inredningsdetaljer som sten, järn och naturliga textilier som bomull och linne används för att komplettera den rustika estetiken. Mönster som rutor och randiga motiv kan förekomma på textilier och detaljer, och hemtrevliga element som stickad Filt & pläd och fållade Gardiner bidrar till en varm och avslappnad atmosfär.

Rustik inredning strävar efter att skapa en känsla av enkelhet och koppling till naturen, vilket resulterar i ett hem som är både tidlöst och inbjudande.

Mysiga mattor som tillägg till det rustika

Plädar gör sig i alla hem även ett i rustik stil

Läs också!