Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Inspiration - Lantlig inredning

Naturnära atmosfär med lantlig inredning

Lantlig inredning, även känd som lantlig stil eller rustik lantlig inredning, präglas av en genuin och naturnära atmosfär. Den färgpalett som dominerar denna stil är oftast inspirerad av naturen med toner som mjukt vitt, cremefärgat, varmt beige och olika nyanser av grönt och blått. Denna palett skapar en lugn och fridfull känsla, vilket återspeglar den avslappnade atmosfären i landsbygden.

Rogivande med kuddar i lantlig stil

Lantliga gardiner ramar in rummet

Lantlig stil med möbler

Möblerna inom lantlig inredning är ofta karaktäriserade av en rustik charm Rustika möbler, med trämaterial i centrum. Möbler kan vara antika eller åldrade för att skapa en känsla av historia och autenticitet. En mix av olika träsorter, som ek och tall, används för att ge en varm och inbjudande känsla. Textilier spelar också en viktig roll, med mönstrade blommor och rutor på Lantliga gardiner och kuddar för att förstärka den lantliga estetiken.

Matgrupper i lantlig stil

Vackra lantliga vitrinskåp

Lantlig inredning - Bekvämligheter med detaljer

Dekorationer och detaljer i lantlig inredning inkluderar ofta keramik, Porslin servis och handgjorda föremål för att ge en personlig touch. Naturliga material som sten och järn kan också användas för att komplettera den rustika atmosfären. Sammantaget strävar lantlig inredning efter att återskapa känslan av ett lantligt hem, där enkelhet och bekvämlighet går hand i hand med en tidlös och traditionell estetik.

Ramsängar för att sätta den lantliga stilen

Lantliga sänggavlar