Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Inspiration halltapet

Att välja tapet till din hall kan vara en svår uppgift. Det finns många olika stilar att välja mellan. Det kan även vara bra att ta med storleken på hallen i beaktning när du väljer. Vi har samlat tips och inspiration för att hjälpa dig att välja rätt halltapet för dig.
11/28/2023
Dela artikel

Hitta rätt halltapet

Hallar är ofta hemmets första intryck och kan vara utmanande att inreda på grund av deras ofta begränsade utrymme och höga trafik. En välvald tapet kan dock förvandla din hall från en enkel genomgångsplats till en välkomnande och stilfull entré. I den här artikeln utforskar vi olika tapetalternativ och ger inspiration för hur du kan använda rätt tapet för att ge din hall karaktär och liv.

Spegel Cilly 76 cm - Guld - Hallspegel - Väggspegel

Spegel Cilly 76 cm

Guld
Nytt lägre pris
Pris1 539 kr

Olika tips på tapeter till din hall

Tapeten du väljer till din hall kan säga mycket om ditt hem och din personliga stil. Här är några idéer för att välja rätt tapet.

Tåliga tapeter till hall

Hallar är högtrafikerade områden, så välj en tapet som är slitstark och lätt att rengöra. En tvättbar tapet är ett praktiskt alternativ för hallar. Exempel på slittåliga tapeter är vinyltapeter som ofta rekommenderas i kök då dessa är vattenavvisande. 

Välja rätt mönster och färg på din halltapet 

Ljusa färger, ljusa färger och subtila mönster kan göra en liten hall verka större och mer inbjudande.

Läs också! Inspiration och inreda liten hall

Ljusa halltapeter till en liten hall

Halltapet för en stor hall

Djup färg, för en större hall, överväg djärvare mönster eller djupare färger för att skapa en mer dramatisk och välkomnande ingång.

Halltapet - Naturelement eller geometriska mönster

Naturelement, tapeter med naturinspirerade mönster, som blommor eller lövverk, kan tillföra en lugnande och fräsch känsla.

Geometriska mönster, moderna och sofistikerade, geometriska mönster kan lägga till en samtida touch.

Skapa en fokuspunkt med din halltapet

Använd tapet för att skapa en fokuspunkt i din hall. Det kan vara en accentvägg eller ett intressant mönster som fångar uppmärksamheten när man kommer in.

Komplettera med inredning

Se till att din tapet kompletterar övrig inredning. Tänk på färgscheman, möbler och dekorationer för att skapa en harmonisk helhet.

Komplettera halltapeten med en vacker hallbänk

Välkommnande entré med rätt halltapet

Att välja rätt tapet till din hall kan göra stor skillnad för hemmets övergripande känsla. Oavsett om du föredrar något subtilt och lugnande eller något mer djärvt och uttrycksfullt, kan tapeten vara nyckeln till att skapa en välkomnande och personlig entré. Kom ihåg att ta hänsyn till både stil och funktion för att säkerställa att din hall inte bara ser bra ut utan också tål vardagens slit och släp.

Läs också! Inspiration hall

Läs också! Tapetsera själv