Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Tapet

Gröna tapeter

134 st produkter
Visar 24 av 134 produkter
1
...
6

Populära filtreringar

  • Vilket material är den gröna tapeten gjord i?

    Gröna tapeter finns både som fibertapet och fototapet. Både fototapeter och fibertapeter är mycket tåliga och slitstarka. Fototapeterna är tryckta med ett UV-skydd som gör så att färgerna inte blir blekta även om de utsätts för starkt solljus. Tapeterna är även gjorda i ett luktfritt och fuktresistent material.
  • Hur stora är de gröna tapeterna?

    En vanlig storlek på en tapetrulle till en fibertapet är 10 meter x 53 centimeter. Fototapeter består vanligtvis av ett stort motiv som täcker hela väggen, och det finns flera olika storlekar att välja mellan. Tapeterna har oftast en bredd på 100-400 centimeter och en längd på 154-309 centimeter. Vanliga storlekar på fototapeterna är till exempel 350 x 245 centimeter, 350 x 270 centimeter, samt 200 x 154 centimeter.
  • Var kan jag ha en grön tapet?

    Om du vill ha en grön tapet i ditt rum finns det flera olika alternativ att välja mellan. De gröna tapeterna kan till exempel ha olika naturmönster eller lite mer abstrakta motiv. Fototapeter passar bra i de flesta rum. De ger rymd och en härlig känsla. Det finns gröna tapeter med motiv som kan passa bra i till exempel vardagsrummet, kontoret eller köket.