categoryTopBlock
Tapet

Mönstrad tapet

458st produkter
Kampanj

Med hjälp av mönstrade tapeter kan du förändra ett rums karaktär. Vilket rum du väljer att tapetsera väljer du själv. Alla rum kan kläs med mönster. Vanligtvis är det bäst med stora mönster i stora rum och mindre mönster i mindre rum. Dock är det en smaksak och du kan självklart använda olika mönstrade tapet i vilket rum du vill. Hos oss på Chilli kan du beställa mönstrade tapeter online i många olika motiv, färger och storlekar. Välkommen att utforska vårt stora sortiment.

Vanliga frågor och svar

När ska jag välja mönstrade tapeter?

Vill du skapa en personlig stil i ditt hem är mönstrade tapeter ett bra alternativ. Med hjälp av mönstrade tapeter sätter du en personlig och välkomnande atmosfär i varje rum. Om du väljer att tapetsera hall, kök eller vardagsrum är upp till dig. En mönstrad tapet fungerar överallt.

Hur mycket tapet behöver jag?

Börja med att mäta väggarna i rummet du ska tapetsera. Kolla sedan hur längden och bredden på tapetrullarna. Räkna sedan bort dörrar och fönster och beställ sedan rätt mått på tapetrullen utifrån måtten på dina väggar. Ska du mönsterpassa tapeten är det bra att beställa en extra rulle. Då har du så det räcker om något skulle gå fel.

Vilken tapetutrustning behöver jag?

Du kommer behöva en vass kniv, vattenpass, tumstock, pensel, roller och tapetlim. Det är även bra att investera i ett tapetbord, då blir det enklare när du skär dina våder.

Kan jag använda mönstrade tapeter i alla utrymmen?

De flesta mönstrade tapeter fungerar överallt. Runt vattenkranar eller liknande ska du dock vara försiktig med att tapetsera, tänk på att inte sätta ömtåliga tapeter där. I våtutrymmen, till exempel badrum, är det bra att tapetsera med våtrumstapet. Det står oftast användningsområden på tapetrullarna.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj