Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Inspiration - Insynsskydd & vindskydd altan

Inspiration & topplista - Insynsskydd & vindskydd altan

Letar du efter det perfekta sättet att göra din altan mer privat och skyddad från både vind och nyfikna blickar? Du är inte ensam! Med allt fler som uppskattar värdet av en välutformad utomhusyta, har efterfrågan på smarta och snygga lösningar för vind- och insynsskydd skjutit i höjden. I denna artikel tar vi en titt på de mest sålda insynsskydden som förvandlar din altan till en trivsam och avskild oas. Se alla Insynsskydd & vindskydd

Inspiration - Topplista vindskydd altan

Vindskydd 3 paneler tyg 400x160 cm sandvit

Vårt 3-panelers hopvikbara vindskydd, med en sammanlagd längd på 400 cm och en höjd på 160 cm, erbjuder ett effektivt skydd mot vindar. Detta vindskydd är konstruerat av premium non-woven material och förstärkt med robusta trästolpar, vilket garanterar dess hållbarhet under många års användning. Perfekt för att skapa en vindskyddad zon på platser där vinden annars kan vara störande.

Vindskydd WPC 180x180 cm grå

Denna mångsidiga staketpanel är designad för ett brett spektrum av utomhusändamål, inklusive staketbyggnation, insynsskydd, vindskyddsgardiner, avdelare och mycket mer. Tack vare dess tillverkning i träplastkomposit, är panelen underhållsfri och behöver varken oljas eller målas. Den är extremt hållbar och tålig mot både förmultning och korrosion. Dess lamellstruktur tillåter både solens strålar och luft att flöda igenom, vilket ger en balans mellan skydd och ventilation.

Nature Vindskydd 2 st bamburör 500x150

Detta vindskydd från Nature, framställt av naturliga, obehandlade bamburör, erbjuder en utmärkt lösning för att skapa diskret insynsskydd på din uteplats eller för att avgränsa områden i din trädgård, samtidigt som det behåller en naturlig känsla.

Bambumaterialet tillför ett organiskt utseende och skyddar effektivt mot både vind och direkt solljus. Stängslet, som är 5 meter långt och 1 meter högt, är sammankopplat med en stark metalltråd och har en densitet på 70%. I leveransen ingår två stycken vindskydd.

Vindskydd 9 paneler tyg 1200x160 cm

Vårt nio-panelers hopfällbara vindskydd, som sträcker sig över 1200 cm i längd och har en höjd på 160 cm, erbjuder en utmärkt lösning för att skapa skydd mot vinden. Tillverkat av högkvalitativt non-woven material och förstärkt med solida trästolpar, garanterar detta vindskydd långvarig hållbarhet. Det är idealiskt för att effektivt avskärma och skydda mot blåst på utsatta platser.

Vindskydd 9 paneler tyg 1200x160 cm

Detta flexibla vindskydd består av nio paneler och mäter sammanlagt 1200 cm på längden och 160 cm på höjden, vilket gör det till en utmärkt lösning för vindskydd under blåsiga dagar.

Det är konstruerat av förstklassigt non-woven material och förstärkt med robusta trästolpar, vilket säkerställer dess långlivade kvalitet genom åren. Detta vindskydd är perfekt för att placera på platser där det ofta blåser för att effektivt minska vindens påverkan.

Avslutande tankar vind- och insynsskydd

Efter att ha gått igenom de fem mest populära vind- och insynsskydden hos oss, hoppas vi att du känner dig mer informerad och inspirerad för att göra ditt val. Oavsett om du söker efter något stilfullt för att höja estetiken i din utomhusmiljö, eller något funktionellt som effektivt skyddar mot vind och insyn, finns det alternativ som passar alla behov och stilar.

Läs också!!