Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Solskydd

Insynsskydd & vindskydd

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Hos oss på Chilli hittar du trendiga insynsskydd och vindskydd för din uteplats. Vi erbjuder prisvärda vindskydd i material som aluminium och polyester i klassiskt svart och grå. Vindskydden är utdragbara och har handtag som du enkelt kan använda dig av när du ska fästa ditt skärskydd. Utnyttja din uteplats yta och använd dig av naturliga fästen, exempelvis ett träd, som hjälper dig hålla ditt vindskydd på plats. Få en bättre upplevelse av dina lata sommardagar och skapa vindstilla stunder med ett stilfullt vindskydd. Alltid 365 dagars öppet köp. Beställ ditt insynsskydd online redan idag!

 

Inred din uteplats med ett insynsskydd eller vindskydd

Skärmskyddet är en väldigt flexibel utemöbel och skyddar dig från solen, den kyliga vinden och skapar en rofylld plats i lä för dig och din familj. 

 

Enkla tips på hur du kan inreda din uteplats med ett skärmskydd eller vindskydd

För dig som har en mindre yta att täcka, en balkong exempelvis, är ett vindskydd ett sätt för dig att få en behagligare upplevelse av din uteplats. Det minskar insynen och du kan inreda med stora gröna växter för att skapa en mer personlig inredning och minska insynen ytterligare.

Om du har en stor trädgård kan du använda dig av flera vindskydd för att skapa en stilla och lugn plats. Där kan du njuta av blomstrande dagar och placera ditt vindskydd precis där du vill ha det. Det är en flexibel möbel och lätt att flytta mellan olika platser om så önskas.

Att placera ditt insynsskydd på altanen är perfekt för att få fridfulla stunder på din uteplats. Drick ditt morgonkaffe ostört eller njut extra länge av kvällssolen på din uteplats vid ditt insynsskydd.

Fördelen med våra vindskydd är att de inte alltid behöver stå framme, utan kan användas vid behov. Annars är det en snygg inredningsdetalj – lyxiga linjer som ger din uteplats en sober inredning. Använd dig av ljusa färger och välkomna in våren och sommaren med ett insynsskydd från Chilli.