Flexa Play Bänk Vit 60x42x35

Flexa

Artikelnummer: 511068
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd60 cm
Höjd42 cm
Djup35 cm
Material
MaterialtypMDF
Övrigt
VarumärkeIn Living
SerieFLEXA PLAY
FärgnamnVit
Färg
StilTidlös
UtseendeVitt Trä

Produktinformation

Flexa är ett välkänt företag som tillverkar och distribuerar smarta och praktiska barnmöbler i skandinavisk design. Samtliga FLEXA produkter är utformade med barnets utveckling i åtanke. Med FLEXA barnmöbler skapar du en trygg och stimulerande miljö som anpassar och växer i samma takt som barnet. Du hittar bl.a. spjälsängar, juniorsängar, sängtillbehör, barnmatstolar och bäddtextilier i FLEXAS sortiment.

FLEXA Play är en serie unika och lekfulla möbler för barn i åldrarna 0-5 år. Möblerna kan användas som fristående produkter eller kombineras som du vill. FLEXA Play lyser upp barnkammaren med levande färger och det bästa inom skandinavisk design. 

Flexa Play bänk i vitt är en multifunktionell bänk som kan användas som förvaring, sittbänk eller sängbord. Bänken är utrustad med gummihjul som skyddar golvet från repor vid förflyttning. Den låga höjden gör det enkelt för barnet att plocka upp och lägga ner grejer utan svårigheter. Flexa finns i pastellfärgerna, mintgrönt, rosa, gult och vitt.

Varumärke

In Living
In Living

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt
Shoppa våra Instagram-favoriter