Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Hylla barnrum

Vägghylla barnrum

8 st produkter
Visar 8 av 8 produkter

En vägghylla är en praktisk och stilren lösning för att organisera, förvara och visa upp leksaker och dekorationer i ett barnrum. Den kan enkelt monteras på väggen och ger extra förvaringsutrymme utan att ta upp golvyta. Vägghyllor finns i olika material och färger, vilket gör det möjligt att anpassa dem efter barnrummets stil och tema. De är också en bra möjlighet att lära barnen att hålla ordning på sina saker och ta ansvar för att hålla rummet rent och organiserat. En vägghylla kan vara både praktisk och dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i barnrummet.

Vanliga frågor om Vägghylla barnrum

Hur inreder jag med vägghylla i barnrum?

När du inreder med en vägghylla i ett barnrum finns det några saker att tänka på för att både göra det praktiskt och estetiskt tilltalande:

  • Fundera på syftet: Innan du börjar inreda med en vägghylla, fundera på vad du vill använda den till. Ska den vara till för förvaring av böcker, leksaker eller dekorationer?
  • Skapa en balans: Placera vägghyllan på en lämplig höjd så att barnet själv kan nå den. Tänk också på att skapa en balans mellan förvaring och dekorativa element.
  • Organisera med korgar eller lådor: Om du använder vägghyllan för förvaring, kan du använda korgar eller lådor för att hålla ordning på leksaker eller andra små föremål.
  • Variera innehållet: Variera vad som placeras på vägghyllan för att skapa intresse och variation. Böcker, inramade bilder, mjukdjur eller små dekorationsföremål kan alla vara bra alternativ.
  • Använd färg och mönster: Om du vill skapa en lekfull och färgglad atmosfär kan du använda färgglada korgar eller mönstrade förvaringslådor.
  • Säkerhet: Se till att vägghyllan är ordentligt fäst i väggen för att undvika olyckor. Kontrollera också att eventuella dekorationer eller föremål som placeras på hyllan är säkra för barnet att hantera.

Genom att följa dessa tips kan du skapa en funktionell och estetiskt tilltalande vägghylla i ditt barnrum.

I vilken höjd ska en vägghylla barnrum sitta?

I allmänhet rekommenderas att en vägghylla i ett barnrum placeras på en höjd som är lämplig för barnet att nå och använda utan att behöva klättra eller sträcka sig för mycket. En vanlig riktlinje är att placera hyllan på en höjd som barnet kan nå med sina armar utsträckta. Det kan vara bra att tänka på att justera höjden efter barnets ålder och utveckling, så att det är lätt och säkert för barnet att nå och använda hyllan.