Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hylla barnrum

Bokhylla barn & boklåda

48 st produkter
Visar 24 av 48 produkter
12

Piffa upp ditt barns rum med en snygg och praktisk bokhylla eller boklåda! Med en bokhylla barn från Chilli kan duoch ditt barn få en bra överblick över era böcker. Att läsa är inte bara bra för att skapa ett bra ordförråd eller låta ditt barns fantasi flöda, det är också en möjlighet för dig och ditt barn att ha en mysig stund tillsammans. Hos Chilli hittar du barnbokhylla i olika färger, former och storlekar som passar perfekt i barnrummet. Genom att ha böckerna framme i en barn bokhylla eller en boklåda skapar du en läsfrämjande miljö där ditt barn kan utforska sin fantasi och släcka sin kunskapstörst genom böcker.

Vanliga frågor om barnbokhyllor

Vilken typ av barnbokhylla är bäst för mitt barnrum?

Det beror på dina behov och rummets storlek. Vi erbjuder väggmonterade, fristående och modulära barnbokhyllor för att passa olika rum och förvaringspreferenser.

Hur kan jag organisera böckerna i barnbokhyllan på ett snyggt sätt?

Sortera böckerna efter genre, storlek eller färg för en visuellt tilltalande och organiserad hylla. Använd bokstöd eller korgar för att hålla böckerna upprätt och ge en extra touch till hyllan.

När ska jag välja en boklåda och när ska jag välja en bokhylla till mitt barn?

Du kan välja en boklåda när du vill ha en mobil och praktisk förvaringslösning för ditt barns böcker. Boklådor är vanligtvis mindre och lättare att flytta runt, vilket gör dem perfekta för att hålla böcker på olika platser i hemmet eller ta med dem på resor. Å andra sidan kan du välja en bokhylla när du vill ha en mer permanent och visuellt tilltalande display för ditt barns böcker. Barn bokhyllor kan vara större och ge mer utrymme för att organisera och visa upp böcker i barnrummet eller i ett specifikt läsområde. Valet beror på dina preferenser och behov i ditt barns läsmiljö.