Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordstillbehör

Underrede bord

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Underrede på bord är den del av bordet som står under bordsskivan och ger stabilitet och stöd. Det kan vara tillverkat av olika material som trä, metall eller plast. Underredet kan ha olika former och design beroende på bordets syfte och stil. Det kan vara enkelt och minimalistiskt eller mer dekorativt och detaljrikt. Oavsett utseende är underredet avgörande för att bordet ska kunna stå stadigt och hålla för belastningen av föremål som placeras på det. Det är en viktig komponent för att skapa ett funktionellt och estetiskt tilltalande bord.

Vanliga frågor om Underrede bord

Vilka olika stilar och material är vanliga för underreden till bord?

Det finns många olika stilar och material som används för underreden till bord. Några vanliga stilar inkluderar:

  • Rustik: Dessa underreden kan vara tillverkade av trä eller smidesjärn och har en naturlig och robust känsla.
  • Modern: Moderna underreden kännetecknas ofta av rena linjer och minimalistisk design. De kan vara tillverkade av material som metall, glas eller plast.
  • Industriell: Industriella underreden har ofta en rå och robust estetik och kan vara tillverkade av material som järn eller återvunnet trä.
  • Klassisk: Klassiska underreden är tidlösa och kan vara tillverkade av material som trä eller marmor.

När det gäller material kan underreden till bord vara tillverkade av trä, metall, glas, plast eller en kombination av olika material. Valet av stil och material beror på personlig smak och önskad estetik för bordet.

Hur väljer jag rätt underrede som passar bordets storlek och design?

När du väljer underrede till ditt bord är det viktigt att ta hänsyn till både storleken och designen på bordet för att få en harmonisk helhet. Här är några steg att följa för att välja rätt underrede:

  1. Mät bordets storlek: Mät både längd och bredd på bordet för att få en uppfattning om dess storlek.
  2. Tänk på bordets funktion: Fundera över hur du kommer att använda bordet. Ska det vara ett matbord, skrivbord eller ett sideboard? Detta kan påverka vilket underrede som passar bäst.
  3. Välj en passande stil: Tänk på vilken stil du vill ha på ditt bord. Är det mer traditionellt eller modernt? Det finns en mängd olika underreden att välja mellan, från enkla och minimalistiska till mer dekorativa och detaljerade.
  4. Ta hänsyn till material: Om du har ett träbord kan det vara snyggt att matcha underredet i samma träslag. Om du har ett glasbord kanske ett metallunderrede kan vara ett bra val.
  5. Prova olika alternativ: Besök möbelbutiker eller sök online för att se olika underreden i olika storlekar och stilar. Prova gärna olika alternativ för att se vad som passar bäst till ditt bord.

Genom att följa dessa steg kan du välja rätt underrede som både passar bordets storlek och design och skapar en enhetlig och harmonisk look.