Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordstillbehör

Bordsben

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

Bordsben - Skrivbordsben - bordsstativ

Bordsben kan verka som en liten detalj, men det är faktiskt en viktig del i att skapa rätt atmosfär och stil i ditt hem. Med rätt bordsben kan du ge din matplats eller arbetsplats en personlig touch och skapa en harmonisk helhet med resten av din inredning. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer rustik och industriell look, så finns det bordsben som passar just ditt hem. Låt din kreativitet flöda och skapa ditt eget unika bord med hjälp av bordsben från Chilli.

Bordsben & benbock billigt online hos Chilli

 • Vad har Chilli för bordsben och tillbehör i sitt sortiment?

  Hos Chilli hittar du bordsben i olika former och utföranden som passar till de flesta olika sorters bord. Utöver bordsben hittar du bland annat även bordsskivor, iläggsskivor, klaffar, klädstänger, ritbord och bänkben, samt MDF-skivor, som till exempel kan användas vid tillverkning av skåp, garderober eller hyllor.
 • Finns det bordsben till matbord och ben till soffbord från Chilli?

  I sortimentet finns bland annat skrivbordsben, ben till soffbord, matbord och verktygsbord, samt bordsben som passar till både fyrkantiga och runda bord. Du hittar även bland annat justerbara bordsben, vilket är användbart för bord som till exempel ska stå i rum med ojämna golv. Ett annat alternativ är hopfällbara bordsben, som har fördelen att de enkelt kan förflyttas eller fällas ihop när du behöver mer plats. I flera fall passar även samma bordsben till flera olika bordstyper.

 • Vilket material används till bordsbenen och bordsskivorna?

  Chilli har bordsben i trä och metall i enkla, raka former, men även till exempel O- X- och A-formade bänkben med böjd bas. Du hittar även bordsskivor i akaciaträ där varje skiva har en unik form. Men det finns även mer klassiska, raka, rektangulära och runda bordsskivor. Utöver detta finns även bordsskivor i härdat glas som alternativ.
 • Är det lätt att montera bordsbenen?

  Bordsbenen är oftast lätta att montera. Exakt hur du gör för att montera dem kan variera mellan olika produkter. I leveransen ingår vanligtvis det som behövs för monteringen, som till exempel skruvar och monteringsplattor, vilket gör dem enklare att montera.