Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bordstillbehör

Bordsskivor

72 st produkter
Visar 24 av 72 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

En bordsskiva är inte bara ett enkelt sätt att förnya ditt bord på, bordsskivan är också en viktig del av inredningen och kan lyfta hela rummet. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av bordsskivor i olika storlekar, material och stilar som passar perfekt för att på ett billigt och enkelt sätt förnya ditt bord. Oavsett om du vill ha en elegant marmorskiva eller en rustik träskiva, så kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta bordsskivan som passar just din stil och ditt bord.

Kan jag byta ut min nuvarande bordsskiva?

I de flesta fall kan du byta ut din befintliga bordsskiva. Beroende på om ditt bord har möjlighet att ta av den nuvarande bordsskivan utan att gå sönder så borde det inte vara några problem att byta ut din bordsskiva. Det är viktigt att tänka på om bordsskivan passar din nuvarande bordstomme och att du väljer rätt storlek och form på skivan.

Vad ska jag tänka på när jag väljer material till min bordsskiva?

Det är viktigt att välja ett material som passar dina behov och den andvändningen bordsskivan ska kunna tåla. Materialet ska även passa in i din inredning. Träskivor ger en rustik och naturlig känsla medan marmor ger en elegant och lyxig känsla. Laminat är ett slitstarkt och praktiskt val medan glas ger ett modernt och minimalistiskt utseende.

Kan jag använda min bordsskiva utomhus?

Det beror på vilken bordsskiva du köper. De flesta bordsskivor du ser här är inte avsedda för utomhusbruk eftersom de kan skadas av vatten och andra väderförhållanden. Välj istället en bordsskiva som är speciellt designad för utomhusbruk, är du osäker på om den bordsskiva du vill ha lämpar sig för utomhusbruk är du varmt välkommen att kontakta Chillis kundservice.