Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Kontorsbord

Datorbord

944 st produkter
Visar 24 av 944 produkter
1
...
40

Ett datorbord är mer än bara en plats att sitta och arbeta vid. Det är en plats där idéer föds och kreativitet blomstrar. Med rätt datorbord kan du skapa en arbetsmiljö som hjälper dig att öka produktiviteten och känna dig bekväm medan du arbetar. Hos oss på Chilli hittar du ett stort urval av datorbord i olika storlekar, stilar och material. Oavsett om du föredrar ett minimalistiskt skrivbord eller ett större hörnbord med massor av förvaring, så har vi det du behöver för att skapa den perfekta arbetsplatsen.

Hur stor ska ett datorbord vara?

Storleken på datorbordet beror på dina behov och den plats du har till ditt förfogande. Tänk på hur mycket utrymme du behöver för din dator och andra saker du vill eller behöver ha på ditt datorbord och välj en storlek utifrån det.

Kan jag justera höjden på mitt datorbord?

Ja, många av våra datorbord är höjdjusterbara för att anpassa sig efter din kroppslängd och arbetsställning. Detta kan hjälpa till att minska belastningen på nacke och rygg under långa arbetspass.

Hur högt ska ett datorbord vara?

Ett datorbord ska vara anpassat efter din längd och kroppsställning för att minimera risken för belastningsskador. Generellt rekommenderas att bordet är 70-76 cm högt för personer som är mellan 165-185 cm långa. För personer utanför detta intervall kan man behöva anpassa höjden. Ett justerbart bord kan vara ett bra alternativ för att anpassa höjden efter dina behov.

Finns det datorbord med förvaring?

Ja, många av våra datorbord har inbyggd förvaring i form av hyllor, lådor eller skåp. Detta kan hjälpa dig att hålla ordning på dina arbetsmaterial och maximera utrymmet på ditt skrivbord.