Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Kontorsbord

Skrivbord & kontorsbord

913 st produkter
Visar 24 av 913 produkter
1
...
39

Populära filtreringar

Snyggt & billigt skrivbord

Här har vi samlat vårt utbud av skrivbord och kontorsbord. Välj bland mellan olika material, färger och funktioner och hitta det som passar dina behov och önskemål. Vi erbjuder skrivbord i vackra och slitstarka träslag, men också trendiga modeller i betong eller antracit. Oavsett vilken inredningsstil du föredrar är vi säkra på att du kommer att hitta ett skrivbord som faller dig i smaken. Du beställer det enkelt och smidigt i vår webbshop, och med våra snabba leveranser har du det snart på plats. Hitta din favorit i vårt sortiment av fina och funktionella skrivbord till bra priser!

Skrivbord och kontorsbord i olika utföranden och designer

Ett vackert skrivbord ger karaktär åt ett rum, och dessutom är det också en väldigt praktisk möbel där du kan surfa, betala räkningarna, jobba hemifrån, teckna, lägga pussel eller göra andra aktiviteter där du behöver en bra arbetsyta. Skrivbord kan med andra ord både vara funktionellt och dekorativt, och ett skrivbord med lådor skapar också smart förvaring för sådant du inte vill ha stående framme. Svårt att bestämma rätt höjd på skrivbordet? Det löser du enkelt med något av våra justerbara skrivbord. Med ett höj och sänkbart skrivbord kan du variera mellan sittande och stående arbetsställning, ett utmärkt ergonomiskt val. Komplettera gärna med en bekväm skrivbordsstol, samt en skrivbordslampa och du har skapat en arbetsmiljö att trivas riktigt bra i. Hos kan du även köpa litet höj och sänkbart skrivbord för barn, och varför inte ett lekfullt rosa skrivbord. Vi erbjuder billiga skrivbord med hög kvalitet och snygga designlösningar. Ett långt skrivbord är perfekt för dig som är på jakt efter ett skrivbord för två. Och för dig som bor trångt, hos oss kan du hitta ett litet och smalt skrivbord som får plats i hemmet med liten boyta. Här finns något för alla. Välj mellan skrivbord i vitt, svart eller grått, eller satsa på ett skrivbord som blir en härlig färgklick i hemmet.

 

Konsten att välja rätt skrivbord

Mät!

För att undvika att köpa ett alldeles för stort eller litet, eller på annat vis opassande, skrivbord kan det vara bra att ha måtten på platsen där skrivbordet är tänkt att stå. Hörnskrivbord eller L-formade skrivbord är alltid ett utmärkt val om du önskar utnyttja din yta maximalt, men även här är det viktigt att du mäter platsen så att du vet hur mycket yta du har till dig förfogande.

Bestäm skrivbordets huvudsakliga användningsområde

Fundera på vilka behov du har, och vad du har tänkt att använda ditt skrivbord till. Är det kanske tänkt att användas till läxläsning eller pyssel, eller kommer du mest att använda det som datorbord? Kommer det att användas frekvent i hemmakontoret, eller är det en bara plats att betala räkningar vid? Skrivbordets användningsområde påverkar vilket skrivbord som passar bäst för det huvudsakliga ändamålet. Ett kontorsbord som du har tänkt att använda dagligen och sitta längre stunder vid ställer givetvis högre krav på ergonomi, än ett skrivbord som endast är tänkt att användas någon gång ibland där istället etiska aspekter prioriteras.

Fundera på vilka förvaringsbehov du har

Ett skrivbord kan som sagt användas till mycket, och därav följer också olika förvaringsbehov. Kanske är du på jakt efter en komplett kontorsmöbel med skrivbord och förvaring i ett enda kitt, eller ett enklare skrivbord där du själv kan komplettera med en hurts eller andra förvaringslösningar som passar just dig bäst. I vårt sortiment hittar du olika varianter av skrivbord med inbyggd förvaring, allt ifrån kompletta kontorsbord med mängder av intressanta och fyndiga förvaringslösningar till ett nätt skrivbord med lådor. Här hittar du även vägghängt skrivbord med hylla för förvaring, perfekt för compact living och dig som bor trångt.

Välj ett skrivbord som matchar din personliga stil

Lika väl som skrivbordet ska vara funktionellt anpassat efter dina behov, har givetvis även den etiska aspekten stor betydelse. Oavsett om du letar efter ett skrivbord för gaming, ett kontorsbord till arbetsrummet, eller ett skrivbord till barnrummet så vill du säkerligen att det ska matcha din stil. Detta skapar inte enbart ett snyggt och harmoniskt intryck i ditt hem, utan uppmuntrar samtidigt till en kreativ och nytänkande miljö där du och din familj kan trivas. Är du kanske på jakt efter ett vintage skrivbord, ett gammaldags skrivbord i antik stil? Ett retroinspirerat skrivbord? Eller kanske ett trendigt skrivbord utan ben som du fäster på väggen? Hos oss kan du välja ur ett brett urval med allt ifrån fina skrivbord med vackert formspråk, till lekfulla och coola skrivbord.

Välj material utifrån både praktiska och etiska aspekter

Kanske tillhör du dem som gärna avnjuter en kopp kaffe, lite tilltugg och till och med måltider medan du sitter vid skrivbordet? Eller är på jakt efter ett hållbart skrivbord till barn? Då kan det vara fördelaktigt att välja material som är lätt att rengöra. Då slipper du oroa dig om olyckan en dag skulle vara framme, och förlänga skrivbordet hållbarhet i många år framöver. Skrivbord i laminat är otrolig hållbara och överträffar när det det kommer till vattentålighet, repor och stötar. Ytan torkas lätt av med en fuktig trasa och lite diskmedel. Om du söker efter ett skrivbord till barn så är laminat ett utmärkt materialval. Vill du ha ett vackert och levande material så kan du satsa på ett skrivbord i trä. Hos oss hittar du eftertraktade träslag som ek, ask och björk, men även lite exklusivare skrivbord i teak, valnöt och körsbär. Trä är ett material som är lite ömtåligare mot fukt och smuts, och därför kräver lite mer underhåll. Våra skrivbord i trä och teak är ytbehandlade med olja eller lack som ger bordet en skyddande barriär, och följer du våra skötselråd så behöver behåller skrivbordet dess vackra utseende i många år. För dig letar efter ett skrivbord med det där lilla extra så kan ett skrivbord i glas vara något för dig. Tänk dock på att glas är ett ömtåligt material, och som kräver lite underhåll för att motverka smuts och fläckar som enkelt kan bli synliga i materialets transparens. Vi erbjuder också skrivbord i betong, ett utmärkt materialval för dig som vill ha ett vackert skrivbord med hög kvalitet, skapad av naturens egna material.