Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Skrivbord

Skrivbord höj och sänkbart

50 st produkter
Visar 24 av 50 produkter
1
...
3

Höj och sänkbart skrivbord och bord

Höj och sänkbara skrivbord är den perfekta lösningen för en hälsosam och produktiv arbetsplats. På Chilli.se hittar du ett brett utbud av höj och sänkbara skrivbord i olika stilar, material och färger. Våra skrivbord är utformade för att förbättra din arbetsmiljö genom att möjliggöra ergonomisk anpassning, vilket minskar risken för rygg- och nacksmärtor och främjar en bättre hållning. Med ett höj och sänkbart skrivbord har du en flexibilitet att använda ditt skrivbord som ett ståbord när du vill ha en aktivare arbetsställning eller som ett vanligt skrivbord när du föredrar att sitta ner.

Hur fungerar ett höj och sänkbart skrivbord?

Ett höj och sänkbart skrivbord har en motoriserad mekanism som gör att skrivbordet kan höjas och sänkas efter behov. Detta möjliggör för användaren att ändra position från sittande till stående under arbetsdagen. Vanligtvis styrs höjningen och sänkningen genom en knapptryckning.

Varför höj o sänkbart skrivbord?

Fördelarna med ett höj och sänkbart skrivbord är många. Ett höj och sänkbart skrivbord ger dig möjlighet att byta mellan att stå och sitta under arbetsdagen. Att stå upp medan man arbetar kan minska risken för att utveckla hälsoproblem som rygg- och nacksmärtor. Dessutom kan höj och sänkbara skrivbord förbättra produktiviteten och kreativiteten genom att möjliggöra en bekväm arbetsmiljö.

Vilken höjd ska mitt höj och sänkbara skrivbord vara på?

Det optimala höjden för ditt höj och sänkbara skrivbord beror på din egen längd och kroppsställning. Som en allmän regel ska ditt skrivbord vara justerat så att dina armbågar bildar en vinkel på 90 grader när du sitter eller står vid skrivbordet. Det är också viktigt att tänka på att ha skärmen i ögonhöjd.