Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Bord & matgrupp

Matgrupp

2299 st produkter
Visar 24 av 2299 produkter
1
...
96

Populära filtreringar

Enkelt att köpa matsalsgrupper & köksbord med stolar

Att köpa en matgrupp med tillhörande 8 eller 6 stolar är ett enkelt och smidigt val. Du behöver inte fundera på vad som passar ihop, och det finns en matgrupp för de flesta smaker och stilar. En färdig matgrupp med matbord och stolar kan också hjälpa dig att hitta bord och stolar som inte nödvändigtvis är i samma färg, material och stil men som ändå matchar väldigt snyggt ihop – sådana matbordsset som du inte själv skulle ha tänkt på att kombinera.Upptäck vårt sortiment av matgrupper och matbordsset och hitta den som passar dig bäst!

Snygga matgrupper i olika storlekar och utföranden

Dags att köpa matgrupp? Ja, då har du hamnat helt rätt! Här har vi samlat ett varierat utbud av matgrupper med matbord och matstolar i olika storlekar och stilar, så att du enkelt ska kunna hitta en favorit som passar dig, din inredningsstil och dina behov. Matgrupperna är ihopsatta av våra kompetenta designers med både funktion och utseende i åtanke. Vi erbjuder allt från små matgrupper till ståtliga matbordsset med rymligt med bordsyta och sittplatser. Här hittar du:

  • Matgrupp 2 stolar
  • Matgrupp 4 stolar
  • Matgrupp 6 stolar
  • Matgrupp 8 stolar
  • Matgrupp 10 stolar

För dig som önskar kunna utöka bordsyta och göra plats för fler middagsgäster vid speciella tillfällen så erbjuder vi även matgrupper med förlängningsbara möjligheter. Välj mellan flexibla matbord med klaffar eller iläggsskivor. Köp gärna till extra stolar som du kan plocka fram vid behov. Du hittar vårt utbud av matstolar och köksstolar här. Givetvis hittar du samtliga stolar som ingår i våra matgrupper i vårt utbud så att du kan komplettera med stolar i samma stil för ett enhetligt uttryck.

 

Så väljer du rätt form på ditt matbord med stolar

När du ska välja en matgrupp som passar dig och ditt hem har matbordets form en stor betydelse. Val av form grundar sig inte enbart på ett etiskt värde, utan avser även praktiska aspekter. Rektangulära matgrupper tillhör den vanligaste formen och kan placeras såväl utmed en vägg som mitt i ett rum. Med raka och tydliga linjer skapar rektangulära matgrupper ett stilrent och enkelt uttryck som passar i de flesta hem. Ett smalare matbord bidrar till ett intimt uttryck eftersom gästerna kommer närmare varandra, medan bredare matbord erbjuder mer bordsyta att duka på. För dig som värdesätter de sociala aspekterna högt så är en matgrupp med runt bord ett utmärkt val. Den runda formen möjliggör ögonkontakt mellan samtliga gäster, något som bidrar till ett genuint och familjärt uttryck. Tänk dock på att en matgrupp med runt bord generellt lite större plats än en rektangulär matgrupp. Önskar du ett mellanting av två goda världar kan en matgrupp med ovalt bord vara något för dig. Med en oval matgrupp behåller du samma smidighet som med en matgrupp med rektangulärt bord vad gäller placering, likaså får du gott om bordsyta. Ser man till den sociala aspekten bidrar dock den ovala formen till en klar förbättring. Den mjuka formen på kortsidorna ger ett inbjudande uttryck, även om formen inte riktigt kan konkurrera med en rund matgrupp.

 

Välj matgrupper baserat på stil och behov

Liksom formen, har materialet både ett etiskt och praktiskt värde. En matgrupp med bordsskiva i betonglaminat är väldigt tåligt och slitstark, ett perfekt val för dig som önskar ett uttrycksfull och stilren matgrupp med lång hållbarhet. Lackade ytor är tidlöst eleganta och väldigt lättskötta. För dig som önskar en rustik matgrupp i lantlig stil med en skön naturnära känsla är en matgrupp i ek eller annat trämaterial ett utmärkt val. Tänk dock på att oljade ytor är lite mer ömtåliga och därför kräver regelbundet underhåll. Välj material på bordsytan efter dina behov.

Sätt stilen med stolen! Med rätt stol kan förstärka stilen i rummet. Kanske vill du inreda lyxigt och elegant med en matgrupp i sammet, eller ge ditt hem en modern och retroinspirerad känsla med en matgrupp med pinnstolar. Hos oss hittar du matgrupper för alla hem och inredningsstilar, allt från matgrupper i vintage och gustaviansk stil till matgrupper med trendigt och modernt uttryck. Här hittar du fina matgrupper i olika material- och färgkombinationer. Oavsett om du är ute efter en stilren vit matgrupp med klassiskt formspråk, eller en uttrycksfull svart matgrupp i skinn eller läder, så kan du välja ur ett brett och varierat utbud av fina matgrupper. Vi hjälper dig att hitta rätt matgrupp för just dig och ditt hem.

 

Billiga matgrupper online

Våra matgrupper och matbord med stolar håller självklart hög kvalitet, och stolar som du sitter riktigt bekvämt i. Du beställer enkelt din matgrupp online i webbshoppen till ett riktigt bra pris. Blir du sugen på att plocka ihop din alldeles egna matgrupp så hittar du vårt gedigna utbud av matbord och matstolar här. Har du några frågor eller funderingar kring våra matgrupper är du alltid varmt välkommen att kontakta vår tillmötesgående och kunniga kundtjänst.