Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Matgrupp

Matgrupp runt bord

257 st produkter
Visar 24 av 257 produkter
1
...
11

Populära filtreringar

Runt matbord med stolar

Vi erbjuder en noggrant utvald kollektion av runda matbord och stolar som kombinerar tidlös design med modern funktionalitet, perfekt för alla hem. 

Praktiskt med runt köksbord med stolar

Runda matgrupper är inte bara estetiskt tilltalande, de är också praktiska. Den runda formen gör det lättare att utnyttja utrymmet i ditt rum, vilket ger en mer flytande och harmonisk känsla. Perfekt för mindre utrymmen där varje kvadratmeter räknas.

Runt bord med stolar - Socialt och inbjudande

Ett runt matbord skapar en mer intim och social atmosfär. Alla gäster kan enkelt se och tala med varandra utan att behöva luta sig över hörn eller kanter. Detta främjar en känsla av gemenskap och gör varje måltid till en minnesvärd upplevelse. Välkommen att hitta din favorit idag.

Rund matgrupp billigt online hos Chilli

  • Varför ska jag välja en rund matgrupp?

    En rund matgrupp gör det lättare för en större familj eller ett större middagssällskap att prata med alla som sitter vid bordet, och därmed spelar det mindre roll var varje person sitter. Ett runt bord bryter dessutom snyggt av från de raka linjer och kanter som annars normalt sett dominerar våra hem.
  • Hur många stolar ingår i Chillis matgrupper?

    I vårt breda sortiment hittar du billiga runda matgrupper i en rad storlekar och med olika antal tillhörande stolar. De flesta matgrupper är gjorda för fyra personer, men du som letar efter en grupp utformad för två eller sex personer har också flera alternativ tillgängliga. Oavsett om du har plats för ett stort matbord eller endast ett mycket litet hittar du rätt matgrupp online här på Chilli.se.
  • Vilka material är matgrupperna gjorda av?

    Bland våra runda matgrupper finns material och färger för alla smaker. Välj bland bord och stolar i trä, marmor, mässing och mycket annat. Vårt sortiment har något för dig som älskar det rustika, för minimalisten, för dig som vill ha det senaste och för dig som gillar att sticka ut från mängden. Hos oss hittar du till och med ett antal runda matgrupper i form av höga barbord och barstolar.