categoryTopBlock
Alla Matgrupper

Rund matgrupp

667st rund matgrupp
Kampanj

Rund matgrupp billigt online hos Chilli

Varför ska jag välja en rund matgrupp?

En rund matgrupp gör det lättare för en större familj eller ett större middagssällskap att prata med alla som sitter vid bordet, och därmed spelar det mindre roll var varje person sitter. Ett runt bord bryter dessutom snyggt av från de raka linjer och kanter som annars normalt sett dominerar våra hem.

Hur många stolar ingår i Chillis matgrupper?

I vårt breda sortiment hittar du billiga runda matgrupper i en rad storlekar och med olika antal tillhörande stolar. De flesta matgrupper är gjorda för fyra personer, men du som letar efter en grupp utformad för två eller sex personer har också flera alternativ tillgängliga. Oavsett om du har plats för ett stort matbord eller endast ett mycket litet hittar du rätt matgrupp online här på Chilli.se.

Vilka material är matgrupperna gjorda av?

Bland våra runda matgrupper finns material och färger för alla smaker. Välj bland bord och stolar i trä, marmor, mässing och mycket annat. Vårt sortiment har något för dig som älskar det rustika, för minimalisten, för dig som vill ha det senaste och för dig som gillar att sticka ut från mängden. Hos oss hittar du till och med ett antal runda matgrupper i form av höga barbord och barstolar.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj