Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

TV- & Mediamöbler

CD-hylla & DVD-hylla

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

CD-hylla & DVD-hylla billigt online hos Chilli

  • Vad kan jag använda en CD-hylla till?

    Det går inte att få för mycket förvaring. Alla hem blir mycket snyggare och ser högklassiga ut om saker inte slängs överallt utan har sina bestämda platser. En CD-hylla passar inte bara till CD-skivor. Den kan bli en trevlig plats för småpyssel och leksaker i barnens rum. I sällskapsutrymmen kan en DVD-hylla fungera som plats för prydnadssaker och i köksregionen kan du placera kryddor och andra små tillbehör inom praktiskt räckhåll då du förbereder måltider.
  • Vilka material passar bäst till CD- och DVD-hyllor?

    Det fungerar bäst att använda en stomme av något enkelt material, som en spånskiva. Den kan sedan antingen målas eller kläs med fanér av olika slag. Det är vanligt med fanér av olika träslag men att måla i olika färger fungerar också bra. Välj utseende och material efter rummet hyllan kommer att placeras i. Ett liknande träslag som i din övriga inredning eller någon neutral färg fungerar alltid.
  • Hur ska jag tänka om hyllans storlek?

    Din förvaring bör inte vara för liten. Ofta vet man inte hur mycket CD-skivor och DVD-filmer man har innan man börjar samla ihop dem. Blir förvaringen lite halvtom från början kommer den ändå att fyllas på med tiden.