Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

TV- & Mediamöbler

TV-hylla

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

I ditt vardagsrum är det ofta tv:n som är i centrum. Med en snygg tv-hylla har du skapat dig en dekorativ möbel som även är praktisk. Hos Chilli har vi många olika högkvalitativa tv-hyllor till ett billigt pris. Välkommen att utforska vårt sortiment för att hitta en tv möbel som passar dig och ditt hem.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av tv-hylla?

    Du behöver först ha tänk på storleken på din tv samt hur stort utrymme du har utnyttja. Tv-hyllan behöver matcha måtten på din tv, både för praktiska och estetiska skäl. Samtidigt behöver du fundera på var du ska placera din tv-hylla. Har du ett litet rum är det bättre med en liten tv möbel som inte tar upp så mycket plats.
  • Vad finns det för olika modeller på tv-hyllor?

    Hos Chilli hittar tv-hyllor i många olika modeller. Behöver du inte förvaring har vi snygga transparenta hyllor att ha både ovanför och under tv. Är du däremot den som vill kunna gömma undan saker kan du kika på våra tv-hyllor med förvaring, där du väljer hylla efter behov. Självklart har vi även vägghängd hylla till din tv, då placerar du den på ett snyggt och ergonomiskt sätt.
  • Vilka är fördelarna med en tv-hylla?

    En tv-hylla är inte bara funktionell utan även snygg. Med hjälp av hyllplan till din tv sätter du en personlig stil i hemmet, antingen genom att låta designen tala för sig själv eller genom att skapa en helhet i ditt vardagsrum. En tv-hylla passar i alla rum, oavsett inredningsstil. Hos Chilli kan du välja mellan modeller i många olika färger, stilar och material.