Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

TV- & Mediamöbler

TV-skåp

578 st produkter
Visar 24 av 578 produkter
1
...
25

Minimera stöket i vardagsrummet genom att rama in eller dölja din tv på ett snyggt sätt med hjälp av ett TV-skåp eller en TV-bänk. Med en kombination av öppen och stängd förvaring kan du gömma undan sladdar och konsoler men ändå ha utrymme för sådant du vill visa upp. På Chilli hittar du TV-skåp, TV-bänkar och andra mediamöbler i olika storlekar och utföranden för att passa dina behov. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta ditt TV-skåp billigt online.

Vanliga frågor & svar

  • Vad är ett TV-skåp?

    Ett klassiskt TV-skåp är helt enkelt ett skåp att ha din tv i. Det är ett snyggt sätt att gömma din tv på men ett TV-skåp kan även avse andra typer av mediamöbler. Med hjälp av ett TV-skåp eller en TV-bänk kan du enkelt skapa ett snyggt och prydligt intryck i vardagsrummet eller sovrummet. En mediamöbel med stängd förvaring fungerar även utmärkt för att gömma sladdar, fjärrkontroller och tv-spel. Det finns flera olika sätt att inreda med din TV. Du kan köpa ett väggskåp åt din TV, ett skåp att ha under din TV eller varför inte ett traditionellt TV-skåp eller TV-bänk.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer TV-skåp?

    När du ska köpa TV-skåp eller TV-bänk behöver du först bestämma om din TV ska hänga på väggen eller placeras på bänken. En fördel med ett TV-skåp med dörrar är att du kan dölja din TV när den inte används. Vill du istället rama in din TV på ett snyggt sätt kan du göra det med en TV-bänk. För att skapa en snygg symmetri bör du ha 20 cm på var sida om TV:n om du placerar den på en TV-bänk. Fundera även på hur mycket förvaring du behöver i din mediamöbel. En kombination av öppen och stängd förvaring fungerar toppen om du vill gömma sladdar och fjärrkontroll men samtidigt visa upp böcker och fina inredningsdetaljer.
  • För vem passar ett TV-skåp?

    Ett TV-skåp passar perfekt för dig som vill dölja din tv på ett snabbt och enkelt sätt. Genom att gömma din tv i ett skåp skapar du ett snyggt och prydligt intryck som är mycket uppskattat, framför allt i mindre rum. Du kan inreda ditt TV-skåp retro eller välja ett i mer modernt stuk.