Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängtillbehör & sänggavel

Håll ordning i sovrummet med sängförvaring från Chilli

65 st produkter
Visar 24 av 65 produkter
1
...
3

Det är en trygg fristad där vi får lov att slappna av efter en lång dag och njuta av en god nattsömn. Därför är det viktigt att vi organiserar och inreder sovrummet väl för att skapa en fridfull känsla. Ett enkelt och effektivt sätt att göra detta på är att inreda med smart sängförvaring. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av praktiska förvaringsalternativ som sänglådor, sängkistor, sängbänkar och sänggavlar och stilrena förvaringskorgar. Håll ordning i sovrummet och förvara dina saker med stil med sängförvaring från Chilli.

Praktisk sängförvaring

Smart sängförvaring i sovrummet är en sak som kan göra väldigt stor skillnad. Att kunna frigöra utrymme genom smarta förvaringsalternativ är extra värdefullt om man bor litet eller bara vill kunna utnyttja alla utrymmen maximalt. Genom att få undan saker så blir ditt sovrum också mer trivsamt och rofyllt. Du kan välja mellan en mängd olika utformningar och smarta lösningar när det kommer till sängförvaring. Oavsett vad du har för inredningsstil i ditt hem och sovrum så kommer du att hitta förvaring som passar hos oss. Chilli har noggrant valt ut stilsäker förvaring som passar alla hem och inredningsmiljöer.

Att välja sängförvaring efter inredningsstil

Om du har en romantisk inredningsstil i sovrummet så kan du med fördel välja en vacker sängkista med förvaring som är utsmyckad med djuphäftade knappar och en mjuk stoppad sits. Din sängkista kommer att bli lika mycket en iögonfallande inredningsdetalj som smart förvaring. Om du har valt en mer modern stil i sovrummet så kan du istället välja en stilren och slät sängkista eller sängbänk med förvaring som finns i flera färger. Oavsett inredningsstil så är sänglådor ett praktiskt sätt att förvara saker utan att det syns. Vi har sänglådor i olika mått som passar de flesta sängar så att du smart kan gömma undan dina saker utan att det tar upp onödig plats. Du kan också välja en sänggavel med förvaring eller varför inte en sänghylla? Om du behöver ytterligare förvaring, komplettera gärna med våra snygga förvaringskorgar. Lycka till!