categoryTopBlock
Förvaringsmöbler

Förvaringskista & sängkista

90st produkter
Kampanj

Förvaringskista & sängkista billigt online hos Chilli

Var ställer jag en förvaringskista?

Utrymmena i en bostad räcker nästan aldrig till. I en förvaringskista lägger du saker som du inte behöver varje dag. Men du skall inte ställa kistan undanskymd i en garderob. Väljer du rätt kista med ett snyggt utseende så kan den fylla sin plats i ditt vardagsrum och bli en naturlig del i din hemmiljö.

Hur ser en förvaringskista ut?

Modellerna är många. Du kan köpa en foajékista som står på ben. Vid din sänggavel kan du ställa en sängkista, där du förvarar dina sängkläder och filtar. En skattkista i vintagestil med vackra beslag och handtag pryder sin plats i vilket rum som helst. Du finner kistor i massivt trä i flera exotiska träslag men också i granträ. Väljer du en skattkista består stommen av plywood. Vill du ha en unik kista så kan du köpa en som är tillverkad i återvunnet trä. Då blir din inredning både tidlös och miljömässigt hållbar.

Hur mycket rymmer en förvaringskista?

Flera förvaringskistor rymmer uppåt 200 liter, men du kan också köpa en förvaringspall på drygt 40 liter. Det finns set av förvaringskistor i två olika storlekar. Båda har samma träslag och design. Du kan ställa dem på olika platser samma rum.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Förvaring
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Funktion
Bäddmått
Komfortzoner
Sängtyp
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Avtagbar klädsel
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj