Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bäddsoffa

Bäddsoffa sammet

53 st produkter
Visar 24 av 53 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Välkommen till Chillis sortiment av bäddsoffor i sammet - en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet. Med sin mjuka och lyxiga yta ger en bäddsoffa sammet en sofistikerad touch till ditt hem. En bäddsoffa sammet från Chilli är inte bara eleganta, de är även praktiska med sin möjlighet att förvandlas till en bekväm säng när gästerna kommer på besök. Utforska vårt utbud av färger och stilar för att hitta den perfekta bäddsoffan i sammet som passar din personliga stil och inredning. Uppgradera ditt vardagsrum eller gästrum med denna fantastiska möbel som ger både skönhet och funktionalitet!

Upptäck våra exklusiva bäddsoffor i sammet!

Finns det olika färger på bäddsoffa sammet att välja mellan?

Ja, vi erbjuder ett brett utbud av färger för våra bäddsoffor i sammet. Du kan hitta allt från klassiska neutrala nyanser till djärva och livfulla toner som passar din personliga stil och inredning.

Är en bäddsoffa sammet enkel att bädda ut och ihop?

Absolut! Våra bäddsoffor i sammet är enkla att bädda ut till en bekväm säng och sedan fälla ihop dem till en soffa igen. Inget krångel, bara praktisk, enkel och bekväm användning.

Har ni bäddsoffor i sammet med förvaringsmöjligheter?

Ja, vi på Chilli erbjuder bäddsoffor i sammet med praktiska förvaringsmöjligheter. Vissa av våra modeller har inbyggda utrymmen under sittytan där du kan förvara kuddar, sängkläder eller andra föremål. Perfekt för att hålla ordning och ha allt lättillgängligt!