Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Soffa

Bäddsoffa på kampanj

71 st produkter
Visar 24 av 71 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Snygg och skön bäddsoffa

Soffan är en viktig möbel i hemmet, och för dig som gillar eller behöver smarta lösningar kan en bäddsoffa vara den perfekta varianten. På Chilli finns en stort utbud av bäddsoffor i en mängd olika färger, modeller och material. Bäddsoffan är ett praktiskt och smart alternativ till en vanlig soffa, då den i en enkel handvändning kan transformeras från soffa till säng och vice versa. En riktigt bra bäddsoffa ser ut som vilken soffa som helst. Så egentligen behöver du inte göra några kompromisser; välj en snygg bäddsoffa från Chilli! 

Många fördelar med en bäddsoffa

På Chilli finns det ett stort utbud av bäddsoffor i olika modeller. Vi har en stor bäddsoffa med divan, för dig som är ute efter gott om sitt- och sovplats. En divanbäddsoffa eller hörnbäddsoffa är kanske de modeller som vi säljer mest av just eftersom de är så rymliga. För dig som lever lite mer kompakt och kanske inte har ett eget rum är det inga problem att sova i en bäddsoffa varje natt. Våra bäddsoffor är utformade för att du ska kunna sova riktigt gott och få kvalitativ sömn och vila. Att sova i en bäddsoffa varje natt är alltså ingen dålig lösning alls! Vissa väljer till och med en bäddsoffa istället för säng, bara för det är så praktiskt och smidigt. 

Vi har även bäddsoffor för dig som är ute efter en liten att ställa i exempelvis gästrummet eller i ett mindre vardagsrum. Bland våra mindre modeller kan du exempelvis hitta en klassisk tvåsits bäddsoffa som enkelt och smidigt förvandlas till en skön dubbelsäng. Vi har både moderna och mer klassiska bäddsoffor för att du ska kunna hitta den stil du eftersträvar på din soffa och matcha din övriga inredning med. Letar du exempelvis efter en variant med riktigt modern look finns det bäddsoffa klädd i skinnimitation (PU). 

Finesser som ger dig en bra lösning

Vare sig du bor själv, har stor familj och/eller ofta har övernattningsgäster är en bäddsoffa en superb lösning till ditt rum. Kanske drog filmkvällen med kompisarna ut på tiden eller så har du lovat dina barn ett pyjamasparty? Känn dig då inte begränsad i antalet sovplatser där hemma! Erbjud dina gäster förstklassig sömn.

Har du ett mindre boende eller en annorlunda planlösning som kräver att du planerar din inredning minutiöst så är bäddsoffan också ett finfint alternativ. Förutom att du får en soffa och en säng i en och samma möbel kan du även här hitta modeller med förvaring! Använd utrymmet under soffans sittplymåer till att lägga undan prylar som du inte använder. 

Hur väljer jag bäddsoffa?

Välj soffa efter vad du tycker är snyggt men tänk också på att se till att soffan är bekväm. kan hjälpa dig att förgylla vardagen och stilla dina behov. Välj en som är bra att sova i, vare sig du själv ska spendera dina nätter där, eller om det är dina övernattningsgäster. Komplettera din soffa med en bäddmadrass för extra skön liggkomfort. Denna kan enkelt och smidigt förvaras i en bäddsoffa med förvaring.

Du kan alltid lita på att en bäddsoffa från Chilli håller hög kvalitet. Det finns gott om specifikationer för varje respektive soffa och det du ska titta på för att vara säker på att det är bra kvalitet är Martindale-värdet på tyget. Ju högre värde, desto mer tåligt är tyget. I hemmiljöer rekommenderas ett Martindale-värde på minst 15 000 och på Chilli hittar du bara soffor som överstiger detta värde. 

Vad innebär framåtbäddad och längsbäddad?

På en framåtbäddad bäddsoffa ligger oftast bäddsatsen under sittdynorna och dessa ser mer ut som traditionella soffor utan bädd. De flesta av våra framåtbäddade soffor har en enkel sängstomme så vi rekommenderar att de framförallt används som tillfällig övernattning. 

En längsbäddad soffa innebär att man sover längst med soffans längd. I de flesta fall finns det en extra bädd som fälls ut från under soffan. Denna soffa kan man använda som permanent sovplats då den ofta kommer med resårmadrass, som erbjuder högkvalitativ liggkomfort. En längsbäddad soffa tar generellt sett mindre plats, även utbäddad, än en framåtbäddad soffa. 

Hur inreder man med en bäddsoffa?

En bäddsoffa kan göra vilket rum som helst komplett. Det finns dock några saker som kan hjälpa till att fullända inredningen och få rummet att kännas ombonat och välkomnande. Dekorera med prydnadskuddar och sätt lite färg på tillvaron. Rama in soffan eller soffgruppen med en matta och ett soffbord. Och glöm för allt i världen inte att investera i riktigt härliga bäddset för ljuvliga nätter och drömmar. Allt för en trivsam inredning och detaljer till din bäddsoffa hittar du på Chilli såklart! Spana in vårt utbud av inredningsdetaljer.

Finns det billiga bäddsoffor?

På Chilli kan du köpa billiga bäddsoffor online, och du kan räkna med att få mycket kvalitet och stil för pengarna. Dessutom erbjuder vi alltid 10 års garanti på alla våra soffor! Vi ger dig även 365 dagars öppet köp så att du och vi kan vara säkra på att ditt köp känns helt rätt för dig.