Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Bäddsoffa bäst i test

Att välja rätt bäddsoffa kan var en djungel. Vi har satt ihop ett bäst i test där vi jämför tre olika bäddsoffor från olika prisklasser så att du ska kunna hitta en modell som passar din stil, plånbok och förutsättningar. Följ med oss när vi jämför.
02/28/2024
Dela artikel

Bäddsoffa bäst i test 2024 - Skön & bekväm bäddsoffa

Att välja rätt och bra Bäddsoffa kan vara avgörande för både komfort och funktionalitet i ditt hem. I denna bäst-i-test-guide kommer vi att jämföra och analysera tre olika bäddsoffor från olika prisklasser. Oavsett om du är på jakt efter budgetvänliga alternativ eller lyxigare val, kommer vi att ge dig insikter och rekommendationer för att hjälpa dig hitta den bästa bäddsoffan som passar dina behov och din plånbok. Låt oss ta en närmare titt på vad varje bäddsoffa har att erbjuda och vilken som kan bli din nästa favoritmöbel i hemmet.

Resultatet i bäst i test bäddsoffa!

Första plats i testet

Bäddsoffa Nemo

➕Modern  ➕Extra förvaring   

Andra plats i testet

Bäddsoffa Brassington

➕Stilren design  ➕10 års garanti   

Tredje plats i testet

Bäddsoffa Sonia

➕Lägst pris     ➕Nätt modell

 • Hur har vi jämfört bäddsofforna i testet?

  I testet har vi tittat på tre sängar från olika prisklasser, vi har jämfört, garantitid, stoppning, pris, antal färgval samt design. Vi har bedömt bäddsofforna på en skala från 1 till 5.

 • Vad är viktigt att tänka på när jag väljer bäddsoffa?

  När du väljer en bäddsoffa är det viktigt att tänka på flera faktorer för att säkerställa att du väljer en som passar dina behov och krav. Här är några viktiga överväganden att ha i åtanke:

  • Storlek och utrymme - Mät den tillgängliga platsen där bäddsoffan ska placeras för att säkerställa att den passar både som soffa och säng när den är utfälld. Tänk också på att ha tillräckligt med utrymme runt soffan för att möjliggöra smidig användning.
  • Komfort - Ska bäddsoffan användas flitigt är det viktigt att bedöma komforten både som sittplats och som säng. Se till att dynorna är tillräckligt tjocka och bekväma för att ge en god natts sömn.
  • Material och kvalitet - Välj ett material av hög kvalitet som är slitstarkt och lätt att rengöra. Soffans konstruktion och ram bör vara stadig och robust för långvarig användning.
  • Stil och design - Välj en stil och design som passar din inredning och personliga smak. Det finns ett brett utbud av stilar att välja mellan, från moderna och minimalistiska till klassiska och traditionella.
  • Pris och budget - Bestäm din budget och jämför olika alternativ inom ditt prisklass för att hitta den bästa kombinationen av kvalitet och pris.
 • Är det bra att använda bäddsoffa som säng varje dag?

  Ja, det är möjligt att sova i en bäddsoffa varje natt om den har en högkvalitativ och stödjande madrass, samt en robust och hållbar konstruktion. För bästa komfort och hållbarhet, överväg att lägga till en Bäddmadrass och se till att underhålla bäddsoffan regelbundet.


 

Bäst i test! Bäddsoffa Nemo

➕Extra förvaring     ➕Flera färgval

4,6 poäng!

Bedömt Kommentar Poäng
Prisklass Premium 3
Garanti 10 år 5
Stoppning  T28, Bonellfjäder 5
Antal färgval 4 st 5
Design Modern, extra förvaring! 5
    23

 

Bäst i test Nemo bäddsoffa

Med Nemo bäddsoffa får du inte bara en elegant möbel till ditt hem, utan även en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Denna imponerande bäddsoffa är designad med omsorgsfullt utvalda material och tillhandahåller en rymlig och bekväm sitt- och sovplats för upp till tre personer.

Med generösa mått på B:236 cm, H:88 cm och D:92 cm erbjuder Nemo bäddsoffa gott om plats för avkoppling och vila. Dess kompakta storlek på 92x236x88 cm gör den lämplig för både mindre och större utrymmen, vilket gör den till ett utmärkt val för både lägenheter och hem med begränsat utrymme.

Nemo bäddsoffa är utrustad med T28-stoppning och Bonellfjäder, vilket garanterar en bekväm och stödjande sitt- och sovupplevelse. Oavsett om du använder den för att koppla av under dagen eller för en god natts sömn på natten, kommer dess stoppning att hålla dig bekväm och avslappnad.

Med en robust stomme tillverkad av spånskiva och trä är Nemo bäddsoffa byggd för att hålla över tid. Dess slitstarka material och noggrant konstruerade ram garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet, vilket gör den till en pålitlig möbel för daglig användning.


 

Andra plats i testet - Bäddsoffa Brassington

➕Stilren design  ➕10 års garanti   

4,4 poäng

 

Bedömt Kommentar Poäng
Prisklass Mellan 4
Garanti 10 år 5
Stoppning T25, Bonellfjäder 4
Antal färgval 3 st 4
Design Stilren & tidlös 5
    22

 

Andra plats i testet Brassington bäddsoffa

Brassington bäddsoffa erbjuder en oslagbar kombination av stil, komfort och funktionalitet för ditt hem. Med dess eleganta design och överlägsna kvalitet är det här möbeln som tar din vardag till nästa nivå av avkoppling och bekvämlighet.

Med imponerande mått på B:90 cm, H:85 cm och D:196 cm ger Brassington bäddsoffa gott om utrymme för avkoppling och vila. Dess generösa bäddmått på 195x140 cm garanterar en bekväm och rymlig sovplats för dig och dina gäster.

Brassington bäddsoffa är inte bara praktisk utan även stilfull. Dess smakfulla design och eleganta utseende kommer att förhöja inredningen i vilket rum den än placeras. Med sina rena linjer och moderna estetik blir Brassington en iögonfallande möbel i ditt hem.

Med ett generöst sittdjup på 51 cm och stoppning av hög kvalitet, inklusive T25-stoppning och Bonellfjäder, erbjuder Brassington bäddsoffa en oöverträffad komfortnivå. Oavsett om du använder den för att koppla av under dagen eller för en god natts sömn på natten, kommer du att känna dig väl omhändertagen och avslappnad.

Brassington bäddsoffa är byggd för att hålla över tid med en robust konstruktion och högkvalitativa material. Dess hållbara ram och slitstarka tyg garanterar långvarig användning och nöje, vilket gör den till en pålitlig möbel för daglig användning.


 

Tredje plats i testet - Bäddsoffa Sonia

➕Lägst pris     ➕Nätt modell

4,2 poäng

Bedömt Kommentar Poäng
Prisklass Låg 5
Garanti 10 år 5
Stoppning T25, Bonellfjäder 4
Antal färgval 2 st 3
Design Klassisk, nätt utformning 4
    21

Tredje plats i testet Sonia bäddsoffa

Sonia bäddsoffa är den perfekta kombinationen av komfort, stil och funktionalitet för ditt hem. Med dess eleganta design och överlägsna kvalitet är det här möbeln som tar din vardag till nästa nivå av avkoppling och bekvämlighet.

Med generösa mått på B:194 cm, H:88 cm och D:90 cm ger Sonia bäddsoffa gott om utrymme för avkoppling och vila. Dess kompakta storlek på 90x194x88 cm gör den lämplig för både mindre och större utrymmen, vilket gör den till ett utmärkt val för både lägenheter och hem med begränsat utrymme.

Sonia bäddsoffa är inte bara praktisk utan även stilfull. Dess moderna design och eleganta utseende kommer att förhöja inredningen i vilket rum den än placeras. Med sina rena linjer och sofistikerade estetik blir Sonia en iögonfallande möbel i ditt hem.

Sonia bäddsoffa är utrustad med T25-stoppning och Bonellfjäder, vilket garanterar en bekväm och stödjande sitt- och sovupplevelse. Oavsett om du använder den för att koppla av under dagen eller för en god natts sömn på natten, kommer dess stoppning att hålla dig bekväm och avslappnad.

Med en robust stomme tillverkad av furu, MDF och spånskiva är Sonia bäddsoffa byggd för att hålla över tid. Dess slitstarka material och noggrant konstruerade ram garanterar långvarig hållbarhet och stabilitet, vilket gör den till en pålitlig möbel för daglig användning.

Sonia bäddsoffa är klädd i 100% polyester, vilket inte bara ger en mjuk och behaglig känsla utan också är enkelt att rengöra och underhålla. Dess högkvalitativa klädsel kommer att behålla sin skönhet och utseende under lång tid.

Se fler bäddsoffor!