Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Madrass

Bäddmadrass

146 st produkter
Visar 24 av 146 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Brett utbud av bäddmadrasser

En bäddmadrass kan göra underverk för din sömn. Den kan hålla dig sval, vara mjuk och skön samtidigt som den ger dig stöd där det behövs. Hos oss på Chilli hittar du ett brett utbud av bäddmadrasser i olika prisklasser. Vi garanterar hög kvalitet på samtliga av våra bäddmadrasser. På Chilli kan du välja bland olika modeller, hårdhetsgrader och prisklasser för att hitta rätt bäddmadrass för dina behov och önskemål. Vi erbjuder också sängkläder, sängtillbehör, sängar med förvaring och sänggavlar för att skapa ett komplett och trevligt sovrum. Beställ allt du behöver hos oss redan idag och njut av snabb och smidig leverans.

Välj rätt bäddmadrass för en god natts sömn

 • Vilka typer av bäddmadrasser kan jag köpa på Chilli?

  Chilli erbjuder ett brett utbud av bäddmadrasser i olika prisklasser och uppbyggnader. Du kan hitta allt från enkla och prisvärda bäddmadrasser till riktigt lyxiga modeller som formar sig efter din kropp och avlastar trycket på ett effektivt sätt. Så att du får en riktigt skön sömn natt efter natt.
 • Vad är en bäddmadrass och vilka fördelar har den?

  En bäddmadrass är en tunnare madrass som placeras ovanpå en vanlig madrass för att förbättra sömnkomforten. Den kan ge extra stöd, mjukhet och komfort till din säng. Fördelarna med en bäddmadrass är att den kan förbättra din sömnkvalitet genom att ge extra stöd, avlasta trycket på kroppen och ge ökad komfort. Den kan också förlänga livslängden på din madrass genom att skydda den från slitage.
 • Hur väljer jag rätt bäddmadrass?

  Du bör välja en bäddmadrass som passar din kropp och sovstil. Om du föredrar en mjuk säng bör du välja en mjuk bäddmadrass, och om du föredrar en fast säng bör du välja en fastare bäddmadrass. Du kan också välja en bäddmadrass som är speciellt utformad för att lindra smärta och öka cirkulationen. Hos oss på Chilli hittar du de flesta olika typer av bäddmadrasser.
 • Kan jag använda en bäddmadrass på vilken säng som helst?

  Ja, du kan använda en bäddmadrass på vilken säng som helst så länge som den har rätt mått och är kompatibel med din madrass.