categoryTopBlock
Madrass

Bäddmadrass

132st produkter
Kampanj
En bäddmadrass kan göra underverk för din sömn. Den kan hålla dig sval, vara mjuk och skön samtidigt som den ger dig stöd där det behövs. Hos oss på Chilli hittar du ett brett utbud av bäddmadrasser i olika prisklasser och uppbyggnader. Vi garanterar hög kvalitet på samtliga av våra bäddmadrasser. På Chilli kan du välja bland olika modeller, uppbyggnader och prisklasser för att hitta rätt bäddmadrass för dina behov och önskemål. Vi erbjuder också sängkläder, sängtillbehör, sängar med förvaring och sänggavlar för att skapa ett komplett och trevligt sovrum. Beställ allt du behöver hos oss och få fri frakt och snabb leverans.

Välj rätt bäddmadrass för en god natts sömn

Vilka typer av bäddmadrasser kan jag köpa på Chilli?

Chilli erbjuder ett brett utbud av bäddmadrasser i olika prisklasser och uppbyggnader. Du kan hitta allt från enkla och prisvärda bäddmadrasser till riktigt lyxiga modeller som formar sig efter din kropp och avlastar trycket på ett effektivt sätt. Så att du får en riktigt skön sömn natt efter natt.

Vad är en bäddmadrass och vilka fördelar har den?

En bäddmadrass är en tunnare madrass som placeras ovanpå en vanlig madrass för att förbättra sömnkomforten. Den kan ge extra stöd, mjukhet och komfort till din säng. Fördelarna med en bäddmadrass är att den kan förbättra din sömnkvalitet genom att ge extra stöd, avlasta trycket på kroppen och ge ökad komfort. Den kan också förlänga livslängden på din madrass genom att skydda den från slitage.

Hur väljer jag rätt bäddmadrass?

Du bör välja en bäddmadrass som passar din kropp och sovstil. Om du föredrar en mjuk säng bör du välja en mjuk bäddmadrass, och om du föredrar en fast säng bör du välja en fastare bäddmadrass. Du kan också välja en bäddmadrass som är speciellt utformad för att lindra smärta och öka cirkulationen. Hos oss på Chilli hittar du de flesta olika typer av bäddmadrasser.

Kan jag använda en bäddmadrass på vilken säng som helst?

Ja, du kan använda en bäddmadrass på vilken säng som helst så länge som den har rätt mått och är kompatibel med din madrass.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj