Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Soffa

Divansoffa

349 st produkter
Visar 24 av 349 produkter
1
...
15

Populära filtreringar

Schäslongsoffa - Snygg soffa med divan

En divansoffa eller schäslongsoffa kan vara den perfekta lösningen för att skapa en bekväm och avslappnad atmosfär i ditt hem. Hos Chilli erbjuder vi ett brett utbud av divansoffor och schäslongsoffor som passar alla stilar och behov. Oavsett om du föredrar moderna och eleganta möbler eller en mer traditionell och rustik stil, har vi något som passar dig. Med våra högkvalitativa möbler kan du skapa en bekväm och välkomnande atmosfär i ditt hem.

Vanliga frågor om soffa med schäslong

  • Vad är en divansoffa?

    En divansoffa är en soffa med en förlängning på ena sidan som fungerar som en chaiselong. Detta ger extra utrymme för avkoppling och gör det möjligt att sträcka ut benen för en mer bekväm sittställning.
  • Vilken typ av divansoffa ska jag välja?

    Det beror på dina personliga behov och önskemål. Vi erbjuder divansoffor i olika storlekar, färger och tyger, så du kan hitta en som passar din inredning och stil. Tänk på att välja en soffa som passar din livsstil och hur du planerar att använda din soffa. Hos Chilli hittar du ett brett sortiment av divansoffor i olika storlekar, färger och material. Vi har bland annat hörnsoffor med divan, divansoffor med förvaring och divansoffor med utdragbar bädd.
  • Kan jag beställa en divansoffa med en annan färg eller tyg än vad som visas på webbplatsen?

    Ja, hos Chilli erbjuder vi möjligheten att specialbeställa en del av våra divansoffor eller schäslongsoffor med ett annat tyg eller en annan färg än vad som visas på vår webbplats. Kontakta vår kundtjänst eller gå in i en av våra butiker om du har frågor eller funderingar kring vilket tyg du vill ha på din nya divansoffa.